Stiri

Specificatii tehnice Xiaomi Mi 9. Viitorul flagship iese la suprafata! Cum arata si ce noutati propune

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Noul Xiaomi Mi 9 va fi un smartphone cu decupaj de tip watedrop pe un ecran bezel-less. Toate cele patru margini ale sale vor fi extrem de subtiri. Primele specificatii tehnice Xiaomi Mi 9 si primele detalii despre design-ul sau, le gasiti mai jos.

Specificatii Xiaomi Mi 9, aspect si detalii (neoficiale)

Xiaomi lucreaza intens la succesorul modelului de top Xiaomi Mi 8. Device-ul care foarte probabil se va chema Xiaomi Mi 9 a fost deja protagonist in mai multe „leak-uri” din ultima vreme.

Se pare ca noul flagship va avea un ecran cu decupaj in stil waterdrop (picatura), cu design bezel-less. Toate cele patru margini vor fi subtiri, iar „barbia” de asemenea, subtire. Randarile nu arata prezenta unui senzor de amprente, nici pe partea din fata si nici pe partea din spate, ceea ce inseamna ca modelul Xiaomi Mi 9 va avea un senzor de amprente modern, inlcus in display (In-Display Sensor).

Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9

La prima vedere, Mi 9 va avea un design all-glass, pentru ca si spatele sau pare sa fie din sticla. Modelul va avea, asa cum era deja anuntat, un sistem de camere triplu pe partea sa din spate, cu LED Flash si cu o pozitionare ciudata a celei de-a treia camere. Aceasta isi face loc undeva sub celelalte doua camere, un detaliu care cred ca s-ar putea sa reprezinte o premiera, cel putin pentru nivelul high-end.

In randarile de presa au fost luate in calcul doua modele: M1902F1T/A si MI1902F2A. Unul dintre aceste device-uri ar putea fi Xiaomi Mi 9 SE. Acesta va avea se pare un ecran de 6.0-inch in diagonala si va fi propulsat de un procesor SNapdragon 7150 SoC, adica succesorul (neoficial inca) al modelului Snapdragon 710.

Revenind la Xiaomi Mi 9, se spune ca acest smartphone de top va avea 6GB memorie RAM la bord si 128 GB dedicati stocarii de date. Din informatiile din perioada anterioara, am aflat ca Xiaomi Mi 9 va avea un ecran cu diagonala de 6.4-inch si rezolutie Full HD + cu tehnologie AMOLED la bord, plus aspect 19:9. Se zvoneste de asemenea ca Mi 9 se va baza pe un procesor Snapdragon 855, chipset fabricat pe un proces de 7 nanometri, cu modernul modem X24 LTE la bord. In ciuda specificatiilor sale de ultima generatie, device-ul nu va beneficia de incarcare de tip wireless.

In schimb, va incorpora noul senzor de imagine de Sony, IMX586, care va avea o rezolutie de 48 de megapixeli. Va exista de asemenea un al doilea senzor de 12 megapixeli si probabil unul de 5 megapixeli. Cel de-al doilea ar fi senzorul telephoto. Camera frontala va beneficia de o rezolutie de 24 de megapixeli pe un senzor Sony IMX576.

Xiaomi Mi 9 va rula din fabrica Android 9.0 Pie cu interfata MIUI 10 si va avea o grosime de 7.6 milimetri. Speculatiile indica faptul ca smartphone-ul high-end al celor de la Xiaomi va avea o inaltime de 155 de milimetri si o latime de 75 milimetri. Se spune ca pretul de plecare al lui Xiaomi Mi 9 va fi de 2999 yuani, adica aproximativ 1700 de lei, ceea ce suna extrem de promitator.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi 9
Price
yuani 2999