Stiri

Specificatii tehnice Vivo Y70s. Telefonul va fi disponibil pe culorile roz si albastru

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Recent, in Malayezia, Vivo Mobile a lansat oficial smartphone-ul Vivo Y30. Conform presei din Asia, Vivo lucreaza acum la urmatorul telefon din seria „Y”. Oficialii companiei au lansat deja doua postere de tip teaser in care se anunta lansarea unui nou terminal din aceasta gama. Se pare ca este vorba despre Vivo Y70s, un smartphone cu caracteristici 5G, care ar urma sa fie lansat pe piata in perioada urmatoare.

Pana sa trecem la lista de specificatii a lui Y70s, avem o noutate pentru tine. Imbunatateste-ti experienta de acasa cu un super televizor la reducere si poti urmari emisiunile, filmele sau serialele tale preferate la cel mai inalt nivel tehnologic. Pe eMag.ro ai acest Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD la numai 1.399 de lei, o reducere substantiala de la 2200 de lei.

Specificatii tehnice Vivo Y70s. Primele impresii si caracteristici oficiale

Cele doua postere au dezvaluit design-ul pe care il va avea Vivo Y70s, dar pentru specificatiile sale tehnice trebuie sa ne mutam inspre bursa zvonurilor. E drept, marea majoritate a configuratiei tehnice a lui Vivo Y70s este aproape cunoscuta. Se pare ca noul terminal ar urma sa fie disponibil pe culorile roz si albastru. Din posterele prezentate de Vivo, partea frontala a device-ului va beneficia de „punch-hole”, acea gaura in ecran sub forma de decupaj, atat de vizibila pe multe telefoane mid-range din zona China.

Vivo Y70s isi dezvaluie intr-unul din posterele de prezentare si partea din spate. De acolo aflam ca device-ul va beneficia de un sistem triple camera, plus un LED Flash. Senzorul principal de pe modulul foto principal al telefonului va avea o rezolutie de 48 de megapixeli si va fi produs de Sony. Tot din imaginile din presa, observam ca senzorul de amprente este montat in zona laterala, ceea ce sugereaza faptul ca Vivo Y70s va avea un panel de tip LCD.

Vivo apeleaza la Samsung pentru a-si echipa noul telefon cu un procesor performant. Este vorba despre Exynos 880 5G, chipset octa core, care va fi sustinut de o memorie RAM de 8GB. Pentru stocarea de date, Vivo s-a oprit la o versiune de baza de 128GB, dar cel mai probabil, telefonul va avea si o varianta de memorie de 256GB. Indiferent de situatie, ambele versiuni vor beneficia de slot microSD, pentru extinderea memoriei native a terminalului.

Conform presei din Asia, bateria lui Vivo Y70s va fi una destul de mare. Teoretic, aceasta va avea o capacitate de 4.500 de miliamperi, si va beneficia de incarcare rapida la 18W. Nu cunoastem alte detalii despre capacitatea ei sau despre posibilitatile ei de a oferi o super autonomie telefonului.

Ne asteptam ca Vivo Mobile sa anunte oficial device-ul in perioada urmatoare. Cel mai probabil, producatorul va oferi informatii noi despre Vivo Y70s. Va reamintim ca acest device, desi face parte din zona mid-range, va beneficia atat de conectivitate 4G VoLTE, cat si de conectivitate 5G. Pe langa Vivo Y70s, compania se pregateste sa lanseze oficial si smartphone-ul Vivo X50, un alt device cu suport 5G. La fel ca si Vivo Y70s, X50 va avea design cu „punch-hole”, cel care tinde sa devina un adevarat standard in industria chineza. Vivo X50 va beneficia de un sistem quad-camera pe spate, care va fi aliniat vertical.

Etichete:

Vivo Vivo Y70s