Reviews

Specificatii tehnice si detalii oficiale pentru Vivo Y11, telefon cu baterie de 5.000 mAh

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Vivo este pregătit să lanseze un nou smartphone din gama Y în India. Denumit Vivo Y11, smartphone-ul va ieși la vânzare din magazinele cheie de retail din toată țara. Este vorba despre un nou device cu care producatorul vrea sa dea o lovitura in zona cheie dedicata terminalele entry level, pe care Vivo le ofera in Asia la preturi foarte bune. De unde si anvergura pe care a luat-o brand-ul pe aceasta piata in ultima vreme. Specificatii tehnice si detalii oficiale pentru Vivo Y11 avem si noi, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice si detalii oficiale pentru Vivo Y11

Retailerul cu sediul din Mumbai, Mahesh Telecom, a dezvăluit că Vivo Y11 se va lansa în India în curând. De asemenea, retailerul a dezvăluit specificațiile cheie ale viitorului smartphone, prilej cu care aflam si noi ce propune noul terminal.

Pentru început, Vivo Y11 are un ecran HD + IPS Halo FullView de 6,35 inchi cu rezoluție de ecran de 1544 x 720 pixeli, densitate de pixeli 268ppi și protecție pentru ecran Panda MN228.

Smartphone-ul este alimentat de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 439 împreună cu placa video GPU Adreno 505. Este susținut de 3 GB de RAM și 32 GB de stocare internă, o memorie care poate fi extinsă până la 256 GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Firesc, noul terminal este livrat cu un slot dedicat pentru carduri microSD.

Vivo Y11 este încărcat cu o configurație cu cameră duală în spate, inclusiv un obiectiv principal de 13 megapixeli cu deschidere f / 2.2 și un shooter secundar de 2 megapixeli cu diafragmă f / 2.4. Pentru partea din față, există un shooter de 8 megapixeli cu deschidere f / 1.8.

Telefonul rulează pe Funtouch OS 9.1, care este bazat pe sistemul de operare al celor de la Google, Android 9.0 Pie. Este alimentat cu o baterie de 5000mAh. Fotografia telefonului dezvăluie că va fi disponibil pe culoarea roșie și vine cu o crestătură sub forma de watedrop (picatura de apa). Dispozitivul este încărcat cu un senzor de amprentă montat în spate.

Vivo Y11 avantaje si dezavantaje

Noul device dedicat zonei entry level are un procesor bun, lansat in acest an de catre cei de la Qualcomm. Snapdragon 439 este un octa-core bazat pe 8 nuclee Cortex-A53 cu viteza maxima de 1.95 Ghz. Noul procesor din seria Snapdragon-400 include modemuri X6 LTE care livreaza viteze de pana la 150 Mbps in download si pana la 75 Mbps in upload.

Asa cum e firesc, bateria de 5.000 de miliamperi se transforma intr-un avantaj pentru acest terminal, al carui pret de achizitie nu va fi nici unul foarte mare. O astfel de baterie poate asigura o autonomie mai buna de o zi, in conditii de utilizare normala, cu atat mai mult cu cate terminalul nu consuma foarte mult si are un procesor destul de eficient cand vine vorba despre acest capitol.

Ecranul nu este unul impresionant, decat prin dimensiunile sale. Are o forma si un design modern, dar este genul de ecran care nu te va lasa la greu. Diagonala mare are o rezolutie decenta, nicidecum una impresionanta. Terminalul lasa de dorit in sectorul foto, acolo unde in cel mai bun caz, fotografiile vor fi satisfacatoare, dar este un compromis pe care producatorul il accepta tacit in scopul de a pastra cat mai aproape de „decent” pretul terminalului. Vivo Y11 are o memorie suficient de mare si o viteza buna, astfel ca partea de gaming va garanta o experienta mai mult decat decenta.

Una peste alta, un telefon bun pentru zona entry level, care credem noi ca va avea si un pret cat se poate de bun, asa cum Vivo ne-a obisnuit cand vine vorba despre device-urile din acest segment de piata, la care se adauga cateva specificatii bune.Mai multe detalii despre acest model, mai jos:

Etichete:

Vivo Vivo Y11
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo Y11