Stiri

Specificații tehnice Vivo V23e via GeekBench. Smartphone cu procesor MediaTek Helio A22 la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Noul model al companiei Vivo, denumit Vivo V23e, a fost zărit în baza de date a site-ului GeekBench. Vine cu procesor Helio A22 de la MediaTek. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificații tehnice Vivo V23e via GeekBench

Este de așteptat ca în perioada următoare, Vivo Mobile să lanseze un nou smartphone, denumit Vivo V23e. Lansarea ar urma să aibă loc în Vietnam, dar până ca device-ul să devină oficial, el a făcut o vizită pe site-ul GeekBench, ceea ce ne permite să aflăm mai multe detalii despre specificațiile sale tehnice.

Astfel, potrivit listării GeekBench, noul model Vivo V23e se va baza pe chipset-ul Helio A22 de la MediaTek. Modelul a fost reperat în GeekBench cu numărul V2116. Mergând mai departe, listarea de pe site-ul de teste dezvăluie că telefonul rulează pe sistemul de operare Android 11, probabil cu interfața Funtouch OS 12 deasupra. În plus, dispozitivul este încărcat cu 8 GB de RAM. Cu toate acestea, ar putea exista mai multe variante de memorie RAM la lansare.

În rezultatul testului Geekbench, smartphone-ul a obținut 473 și 1668 de puncte la testul single-core și, respectiv, multi-test. Lista, totuși, nu include alte specificații ale Vivo V23e.

Vivo V23e va avea un preț de 10 milioane VND (aproximativ 1900 de lei) în Vietnam, conform unei scurgeri recente de informații. Dispozitivul se spune că vine într-o singură opțiune de culoare albastră. Vivo V23e va avea o crestătură de tip waterdrop (picătură de apă) în partea de sus a afișajului pentru camera frontală. Are spatele din sticla si rama din plastic. Partea dreaptă are un balansoar de volum și o tastă de pornire. În partea de sus, există un microfon, în timp ce partea de jos are un slot SIM, un microfon, un port USB Type-C și o grilă pentru difuzoare.

Telefonul va fi echipat cu o configurație de cameră triplă în formă dreptunghiulară pe spate. Camera principală a dispozitivului va găzdui un senzor de 64 de megapixeli, un senzor secundar de 8 megapixeli și un senzor terțiar de 2 megapixeli. Pentru selfie-uri, va exista un senzor de cameră frontală de 50 MP. În plus, Vivo V23e ar urma să includă o baterie de 4.030 mAh cu suport de încărcare rapidă de 44 W. Va rula Funtouch OS 12 bazat pe Android 11 din cutie. Dispozitivul va fi privat în schimb de mufa audio de 3,5 mm, dar va benficia de un scaner de amprentă sub afișaj.

Etichete:

Vivo V23e