Stiri

Specificatii tehnice Vivo NEX 2. Telefonul are 10 GB RAM, doua ecrane si isi face aparitia in GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Dupa ce a facut senzatie cu Vivo NEX S si Vivo NEX A, producatorul chinez pregateste acum introducerea unui nou device interesant, cu aceeasi accente „revolutionare”. Noul Vivo NEX 2 isi face aparitia in GeekBench si ne permite sa aruncam o prima privire asupra specificatiilor sale.

Specificatii tehnice Vivo NEX 2

Smartphone-ul a fost listat pe site-ul de benchmarking cu numarul de model Vivo V1821A. Listarea scoate la suprafata faptul ca viitorul terminal de top al companiei Vivo va rula din fabrica, cel mai nou sistem de operare al Google, Android 9.0 Pie.

Conform GeekBench, device-ul va avea la bord un procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, ceea ce nu as spune neaparat ca este o veste care ne entuziasmeaza. Evident, vorbim despre un super procesor, unul dintre cele mai bune de pe piata in acest moment, dar speram parca la ceva nou si la acest capitol din partea Vivo. Interesant in schimb este ca listarea de pe site-ul GeekBench arata ca Vivo NEX 2 are o memorie impresionanta de 10GB RAM, primul telefon din istoria producatorului care ajunge la acest nivel.

Cei de la OnePlus au anuntat recent editia OnePlus 6T McLaren Edition care vine cu o astfel de memorie de 10GB RAM. Insa Vivo NEX 2 a obtinut rezultate chiar si mai bune in testele realizate de GeekBench. 2220 de puncte a „scos” telefonul in testul single – core si nu mai putin de 8367 de puncte a „bifat” el in testul multi-core. Rezultate cu adevarat impresionante pentru un telefon al companiei Vivo.

Randarile anterioare au scos in evidenta si cateva detalii importante legate de design-ul viitorului smartphone de la Vivo. Cea mai atractiva si interesanta „aparitie” de pe acest device este al doilea ecran plasat undeva pe spatele telefonului. Panelul din fata va avea display de tip bezel-less cu diagonala de 6.59 inch, in timp ce pe spate, Vivo NEX 2 va avea un ecran mai mic (diagonala de 5.5 inch), cuplat la un modul foto cu 3 camere, alaturi de LED Flash si laser autofocus. Partea de sus ofera acces la camera foto frontala, iar restul suprafetei „inseamna” ecran. Nu se cunosc momentan specificatiile tehnice ale camerelor foto si nici a bateriei cu care va fi echipat Vivo NEX 2. Este chiar de vazut ce fel de baterie va avea device-ul tinand cont ca pe spatele telefonului se afla un al doilea ecran (secundar) care ocupa destul de mult loc.

Se speculeaza in schimb ca modulul foto principal va avea o diafragma imensa. Teoretic, Vivo NEX 2 ar urma sa aiba o apertura f/1.3, ceea ce l-ar transforma intr-un lider absolut pe piata, intre toate telefoanele premium ale momentului. Pana acum, aceasta pozitie este ocupata de Samsung Galaxy S9, varful de gama de la Samsung, care are o apertura f/1.5, folosita apoi si de Samsung Galaxy Note 9.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo NEX 2