Stiri

Specificații tehnice Vivo X Note. Ce design va adopta smartphone-ul

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Specificații tehnice Vivo X Note

Design-ul noului Vivo X Note, precum și specificațiile sale tehnice au fost prezentate în presa internațională. Aruncăm și noi o privire rapidă, în cele ce urmează.

Vivo a lucrat la un smartphone sub marca Nex care ar fi trebuit să fie numit Vivo Nex 5. Se pare că între timp, acest smartphone a fost redenumit Vivo X Note. Acum, designul, precum și specificațiile pentru acest smartphone au fost prezentate oficial printr-o listare oficială.

Potrivit acesteia, dispozitivul se așteaptă să aibă un afișaj Samsung E5 AMOLED de 7 inchi, iar informația susține că dispozitivul este programat să fie lansat în aprilie 2022.

Lista a fost distribuită de către tipsterul Whylab pe Weibo, iar conform acestuia, noul smartphone al celor de la Vivo ar trebui să vină cu un afișaj Samsung E5 AMOLED de 7 inchi, echipat cu un senzor de amprentă cu ultrasunete 3D cu suprafață largă. Ar putea fi similar cu ceea ce am văzut recent cu iQOO 9 Pro.

Display-ul are o rezoluție de 2K și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. În plus, din informațiile prezentate pe Weibo se sugerează că telefonul ar putea avea un afișaj cu margini curbate cu un perforator pentru camera selfie.

Vivo X Note se pare că se va prezenta cu o matrice mare de camere pe panoul din spate, care este de așteptat să aibă o configurație cu patru camere. Vivo X Note este recomandat să fie alimentat de noul procesor high-end Snapdragon 8 Gen 1. Ar trebui să vină în două variante, inclusiv cu opțiuni de 12 GB RAM + 256 GB și 12 GB RAM + 512 GB stocare.

Conform unor informații anterioare prezentate de aceeași sursă, această configurație a camerei ar trebui să includă un senzor de cameră principal Samsung S5KGN1 de 50 de megapixeli, împreună cu un senzor Sony IMX598 de 48 de megapixeli, un senzor Sony IMX663 de 12 megapixeli și un senzor OV08A10 de 8 megapixeli.

Detaliile referitoare la camera frontală sunt încă necunoscute. Este de așteptat ca telefonul Vivo X Note să găzduiască o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 80 W. Cu alte detalii despre acest device, vom reveni și noi după lansarea sa oficială pe piață.

sursa foto: Whylab

Etichete:

Vivo X Note