Stiri

Specificatii tehnice Samsung Galaxy Note 10 Lite via GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Dupa ce ieri am aflat detalii despre noul Samsung Galaxy S11 Plus, este momentul sa aruncam o privire peste specificatiile tehnice ale modelului Samsung Galaxy Note 10 Lite, device confirmat de prezenta sa in baza de date a site-ului de teste, GeekBench.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy Note 10 Lite

O varianta ceva mai accesibila a modelului Galaxy Note 10, noul smartphone Samsung Galaxy Note 10 Lite a trecut de testele din GeekBench si ne dezvaluie configuratia sa interna. Cel mai probabil, noul device va fi lansat in curand pe piata, iar prezenta sa in baza de date a site-ului de benchmarking ne permite sa aruncam o privire peste specificatiile sale tehnice.

Samsung Galaxy Note 10 Lite va rula Android 10, proaspat scos din cute, iar conform listarii de pe site-ul GeekBench va fi motorizat de procesorul Exynos 9810. Samsung Exynos 9810 este un procesor octa-core care include patru nuclee personalizate de generatia a treia si alte patru nuclee optimizate deja pentru a oferi performante mult mai eficiente. Conform sursei citate anterior, Exynos 9810 este tactat la frecventa maxima de 2.9 Ghz. Prin comparatie cu predecesorul sau, Samsung Exynos 9810 este capabil sa ofere un nivel de performanta dublu in single core si de asemenea o performanta cu 40% mai buna in multi-core. Datorita „calitatilor” sale, Samsung Exynos 9810 permite smartphone-urilor care il au la bord sa identifice cu usurinta persoane si obiecte. Chipset-ul suporta detectarea hibrida a fetei prin scanarea chipului unui utilizator in format 3D. Ea ofera filtre realite de acoperire a fetei precum si o modalitate foarte sigura de a debloca un device. Totodata, Samsung Exynos 9810 permite identificarea irisului si a amprentelor digitate pentru protectia datelor personale ale utilizatorului.

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Pe langa acest procesor, functioneaza o memorie de 6GB RAM, un detaliu confirmat deja de prezenta device-ului in baza de date a site-ului GeekBench. La nivel de software, asa cum spuneam, Galaxy Note 10 Lite va rula din fabrica, Android 10. Conform site-ului amintit, device-ul a bifat un scor de 667 de puncte in testul single core si de 2030 de puncte in testul multi core. Numarul sa de inregistrare este SM-N770F.

Se pare ca Samsung Galaxy Note 10 Lite va fi disponibil pe culorile rosu si negru. Cu alte detalii despre noul device vom reveni si noi in perioada urmatoare, intrucat acestea sunt toate datele pe care am putut sa le culege din GeekBench. In alta ordine de idei, Samsung a confirmat deja prezenta update-ului Android 10 pentru telefoanele sale de top, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy Note 10 si Samsung Galaxy Note 9. Acestea vor trece incepand din prima luna a anului viitor si la update-ul OneUI 2.0, cea mai noua versiune a interfetei dezvoltate in house. In curand, seria Galaxy S9 va primi de asemenea confirmarea pentru acest update la Android 10. Telefoanele mid-range de la Samsung, Galaxy A50 si Galaxy A70 vor beneficia de asemenea de cea mai noua versiune a sistmeului de operare Android. Acelasi lucru se va intampla si in cazul tabletei Galaxy Tab S4.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy Note 10 Lite