Stiri

Specificatii tehnice Samsung Galaxy M21 – Telefonul are baterie de 6.000 de miliamperi

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Un nou telefon din seria Galaxy M este pe cale sa fie lansat oficial. Este vorba despre smartphone-ul Samsung Galaxy M21, un device care „prinde viata” in India, la inceputul acesteui luni.

Oficial, Samsung nu a confirmat data de lansate a acestui model, dar presa din India a aflat deja specificatiile tehnice ale noului device. Vi le impartasim si noi, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy M21 – Baterie de 6.000 de miliamperi si un ecran super AMOLED de 6.4-inch

Noul Samsung Galaxy M21 va fi succesorul oficial al modelului Galaxy M20.

Se pare ca noul device va beneficia de o camera tripla pe spate, in care se remarca senzorul principal de 48 de megapixeli. La capitolul selfie-uri, noul Samsung Galaxy M21 se va baza pe un selfie shooter de 20 de megapixeli.

Device-ul pe care Samsung il pregateste in seria M are un ecran Super AMOLED de 6.4inch in diagonala si aproape sigur va beneficia de o baterie uriasa de 6.000 de miliamperi.

Cu numarul de certificare SM-M215F, modelul a aparut zilele trecute si in site-ul de certificari si benchmarking GeekBench. Conform bazei de date a acestui site, Samsung Galaxy M21 se va baza pe procesorul Exynos 9611 de la Samsung, un chipset care atinge o viteza maxima de 1.74 Ghz. Mai mult, device-ul va beneficia de o memorie RAM de 4GB, insa exista sanse bune ca Samsung sa scoata pe piata si o versiune de 6GB RAM.

Capacitatea nativa de stocare a datelor va oscila in functia de versiune intre 64GB si 128GB ROM.

Smartphone-ul va rula din fabrica Android 10, bazat pe interfata OneUI 2.0 de la Samsung. Noul model al companiei din Coreea de Sud va putea fi achizitionat pe culori precum albastru, negru si verde, mai anunta presa din India. Cu alte detalii despre acest model de telefon vom reveni si noi in perioada imediat urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy M21