Stiri

Specificații tehnice Samsung Galaxy A70s. Device-ul a vizitat site-ul GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Realme și Xiaomi au confirmat în ultimele săptămâni lansarea primelor lor telefoane cu camera foto de 64MP. Acum este rândul celor de la Samsung să facă același lucru. Modelul Samsung Galaxy A70s cu cameră foto de 64 MP a vizitat deja site-ul GeekBench. Are numărul de model SM-A707F și va beneficia de procesorul Snapdragon 675 de la Qualcomm. Este primul telefon al producatorului care primeste o astfel de camera foto impresionanta.

Primele detalii despre Samsung Galaxy A70s

Noul Samsung Galaxy A70s a vizitat site-ul GeekBench. Device-ul vine cu deja celebra camera de 64 MP și se va baza pe procesorul Snapdragon 675 de la Qualcomm. oul chipset lansat de Qualcomm se adreseaza zonei mid-range si, pe hartie, va avea un plus prin comparatie cu procesorul Snapdragon 670.

Mai exact, acest noul procesor de la Qualcomm ar trebui sa livreze un plus de 35% la nivelul deschiderii paginilor web, prin comparatie cu Snapdragon 670. Si, mai ales, Snapdragon 675 va aduce un plus de 30% la deschiderea jocurilor de pe un telefon mobile. Aceasta din urma este o optimizare importanta, care ne face sa credem că noul modelș Samsung A70s va fi unul puternic și în zona de gaming. Noul Snapdragon 675 se bazeaza pe tehnologie Samsung FinFET de 11 nanomentri (Low Power Early), iar la bordul sau vom gasi doua nuclee Kryo 460 de 2.0 Ghz si alte sase nuclee Kryo 460 de 1.7 Ghz. Primele doua sunt dedicate de Qualcomm performantei, in timp ce urmatoarele sase sunt pentru eficienta.

Galaxy A70s

6GB RAM dedicati memoriei RAM va avea noul dispozitiv al celor de la Samsung, telefon care devine primul din portofoliul companiei cu camera foto de 64 MP. Teoretic, acest model inseamna un mic update fata de modelul Galaxy A70, lansat deja pe piata.

Samsung Galaxy A70s va rula din fabrică Android 9.0 Pie, sistem de operare pe care producatorul îl va customiza cu interfața Samsung UI 1.1.

Conform listării din baza de date a site-ului GeekBench, device-ul va integra un senzor de 64 megapixeli și va beneficia de conectivitate de tip 4G. Asta pe lângă opțiunile clasice Wi-Fi, bluetooth și senzori importanți care ridică nivelul tehnologic al smartphone-ului.

Diferențe între Samsung Galaxy A70s și Samsung Galaxy A70

Cel mai probabil, noul device va avea același tip de ecran AMOLED de 6.7-inch cu rezoluție 2400 x 1080 pixeli și aspect 20:9. De asemenea, cele două terminale, Samsung Galaxy A70s și Samsung Galaxy A70 au același tip de memorie RAM (6GB) și aceeași capacitate de stocare a datelor (128GB).

Diferența dintre Samsung Galaxy A70s și modelul deja lansat pe piață vine în sectorul foto. Noul model are senzorul de 64 Megapixeli, în timp Galaxy A70 este echipat cu o cameră foto principală de 32 megapixeli pe spate.