Stiri

Specificatii tehnice Samsung A40 si Samsung A50. Telefoane de buget atractive cu design modern

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Compania Samsung Electronics pregateste lansarea mai multor terminale in urmatoarea perioada. Printre ele se numara si noile device-uri, Samsung A40 si Samsung A50. Avem primele informatii concrete despre specificatiile acestor doua smartphone-uri, in cele ce urmeaza.

Specificatii Samsung A40 si Samsung A50

Cele doua telefoane vor fi prezentate de gigantul sud-coreean impreuna. Modelul Samsung A40 si-a facut deja aparitia in baza de date a site-ului de benchmarking, GeekBench, ceea ce ne permite sa aruncam o privire rapida peste configuratia sa.

Handset-ul se anunta un telefon de buget cu o configuratie buna, as spune chiar echilibrata. In testele efectuate in GeekBench, Samsung A40 a scos un scor de 1319 puncte in testul single core si de 3976 de puncte in testul multi core.

In ceea ce priveste specificatiile, aflam ca modelul A40 include in configuratia sa un procesor Exynos 7885, un octa core productie proprie a celor de la Samsung cu 4GB dedicati memoriei RAM la bord si cu placa video ARM Mali G71 MP2 GPU la dispozitie. Smarthone-ul va rula, din fabrica, Android 9.0 Pie si, conform zvonurilor din aceasta perioada va avea un display de tip AMOLED.

In alta ordine de idei, Samsung A50 pare sa se incadreze mai mult inspre sectorul mid-range, fiind un telefon superior ca performanta.

Device-ul are la bord un procesor octa-core mai bun, mai performant si mai eficient. Este vorba tot despre o productie proprie, Exynos 9610, procesor pe care Samsung il cupleaza cu acceleratorul grafic ARM Mali – G72 MP3 GPU.

La dispozitia viitorilor utilizator se va afla o memorie RAM de 4GB si 128 GB dedicati stocarii de date. Conform GeekBench, smartphone-ul va avea la bord Android 9.0 Pie, customizat cu interfata in-house, One UI. Alte zvonuri, care par totusi foarte credibile confirma prezenta unei camere foto principale cu senzor principal de 24 de megapixeli, dar si a unei baterii de 4.000 de miliamperi, o capacitate care pare sa fie foarte buna si suficienta pentru a asigura o autonomie de buna calitate modelului Samsung A50.

Summary
product image
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung A40 si Samsung A50