Stiri

Specificații tehnice Redmi K50 Ultra. Când îl vedem pe piață

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 1 an

Redmi se pare că lucrează la modelul de telefon Redmi K50 Ultra. Este un smartphone despre care specialiștii spun că ar urma să fie lansat în a doua jumătate a anului. Ce specificații tehnice aduce, aflăm în cele ce urmează.

Specificații tehnice pentru Redmi K50 Ultra

Sub-brand al Xiaomi, Redmi a lansat o mulțime de telefoane de gaming, iar smartphone-urile din seria K50 putem spune că se numără printre ele. Acum, presa de specialitate din această țară anunță că Redmi lucrează la Redmi K50 Ultra, un smartphone interesant, care ar putea fi lansat în acest an. Mai mult, specialiștii au dezvăluit unele dintre caracteristicile cheie ale dispozitivului. Le aflăm și noi imediat.

Cei de la Digital Chat Station au informat pe rețeaua de microblogging Weibo că Redmi lucrează la un nou smartphone emblematic din seria Redmi K50, care ar trebui să fie K50 Ultra. Este de așteptat să fie lansat în a doua jumătate a acestui an. Mai mult, Digital Chat Station anunță că acest smartphone ar putea fi alimentat de noul procesor Snapdragon 8+ Gen 1.

Pe de altă parte, sursa citată speculează că smartphone-ul Redmi K50 Ultra va avea un ecran tactil OLED cu rezoluție 2K cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Poate fi echipat cu suport Dolby Vision și încărcare rapidă de 100 W. Pentru cei care nu știu, seria Redmi K50 a fost dezvăluită în martie și este formată din două telefoane. Redmi K50 Pro a venit și cu un afișaj cu rezoluție OLED 2K de 6,67 inci și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Modul Ultra ar putea avea un afișaj similar sau poate unul identic.

Redmi K50 Pro a venit cu un procesor MediaTek Dimensity 9000 la bord. Avea o configurație de cameră triplă din spate, constând dintr-o cameră principală de 100 megapixeli de 1/1,52 inchi, o cameră cu unghi ultra-larg de 8 megapixeli și un obiectiv macro de 2 megapixeli. În față, are o cameră de 20 de megapixeli pentru selfie-uri și apeluri video.

În ceea ce privește alte știri dinspre compania Redmi, se pare că producătorul chinez lucrează la versiunea Redmi Note 11T Pro, o serie care ar putea debuta în India ca seria Redmi K50i, ceea ce înseamnă că Redmi ar putea planifica să revigoreze gama de smartphone-uri din seria K din această țară. Seria Redmi Note 11T Pro are un ecran LCD de 6,6 inchi (2.460 × 1.080 pixeli) cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz pe șapte niveluri, o rată de eșantionare la atingere de 270 Hz și multe altele.

Etichete:

Redmi K50 Ultra