Reviews

Specificatii tehnice Realme Narzo 30 Pro. Telefonul a vizitat baza de date a site-ului TENAA

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Gama Narzo de la Realme va primi un nou membru. Este vorba despre Realme Narzo 30 Pro, un device care vine echipat cu o baterie foarte mare si care a vizitat recent baza de date a site-ului TENAA.

Specificatii tehnice Realme Narzo 30 Pro. Telefonul a vizitat baza de date TENAA

Seria Narzo 30 de la Realme mai are putin pana la lansarea oficiala. Daca despre Realme Narzo 30 s-a scris mult in ultima vreme, mai putine detalii erau cunoscute despre modelul Realme Narzo 30 Pro.

Ei bine, recent, smartphone-ul a vizitat baza de date a site-ului TENAA, detaliu care permite specialistilor sa ne ofere primele detalii despre noul model de telefon.

Listat cu numarul de model RMX3161, modelul Realme Narzo 30 Pro va avea se pare o camera tripla pe spate si un punch hole in partea din fata, acolo unde se va gasi senzorul principal pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling. Totodata, un senzor de amprente este integrat se pare in interiorul butonului power.

Aceste detalii erau in mare parte cunoscute, insa baza de date a site-ului TENAA ne dezvaluie si alte specificatii importante ale acestui smartphone.

Prin urmare, din listarea de pe site-ul citat, am aflat ca Realme Narzo 30 Pro este pregatit cu un ecran de 6.5-inch in diagonala. Device-ul are o grosime de 8.8 milimetri si o inaltime de 162.5 milimetri. Latimea sa ajunge la 75.8 milimetri. Potrivit TENAA, Realme Narzo 30 Pro va avea conectivitate de tip 5G si vine echipat cu o baterie mare de 4.880 de miliamperi, menita sa asigure o autonomie foarte buna acestui model de smartphone.

Compania a anuntat recent prin intermediul unor teasere ca se pregateste sa anunte oficial noul model din seria Narzo 30. Probabil, Realme asteapta sa lanseze initial pe piata modelul X7, unul foarte asteptat de fanii companiei. Lansarea noului terminal Realme Narzo 30 Pro va mai intarzia putin, dar va vom tine la curent cu alte informatii legate de acest model, imediat ce ele vor iesi la suprafata.

Pana atunci, va reamintim ca producatorul chinez a lansat oficial modelul Realme V11 5G, dar si un alt model din seria V, si anume model Realme V15 5G. Despre cele doua modele gasesti mai multe informatii pe blogul nostru. Daca vrei sa arunci o privire peste alte modele din seria Narzo iti recomandam de asemenea sa dai un search pe blogul nostru. Spre exemplu, poti afla mai multe detalii despre Realme Narzo 10, un telefon interesant, care s-a vandut destul de bine, in special in China.