Stiri

Specificaţii tehnice Realme C35. Când apare oficial telefonul

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Modelul Realme C35 va fi anuntat de catre producatorul chinez la inceputul acestei luni. Device-ul va impacheta o baterie de 5.000 de miliamperi si va debuta in Thailanda. Mai multe informatii despre noul Realme C35 in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Realme C35

Realme a început să ofere detalii despre lansarea smartphone-ului Realme C35. Telefonul va fi lansat pe 10 februarie în Thailanda, potrivit presei internationale. Realme C35 este succesorul lui Realme C25 care a fost lansat anul trecut în India.

Compania a anunțat data lansării prin intermediul rețelelor de socializare. Conform postărilor celor de la Realme pe conturile de Facebook și Instagram, Realme C35 își va face debutul în Thailanda pe 10 februarie. În plus, Realme va transmite în direct lansarea pe pagina sa de Facebook. Conform teaserului distribuit de companie, viitorul telefon Realme va veni în culorile negru și verde. De asemenea, se pare ca noul smartphone va beneficia de aportul unui procesor de la UNISOC, modelul T616 12nm, un scanner de amprente montat lateral și o mufă audio de 3,5 mm. Va împacheta o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 18 W.

Un cunoscut tipster din domeniu a impartasit primele detalii legale de Realme C35 prin intermediul unui tweet

Potrivit lui Ambhore, telefonul va veni cu un ecran full HD de 6,6 inchi si intr-adevar va fi alimentat de chipset-ul Unisoc T616. Vor exista două configurații de memorie de stocare – 4 GB + 64 GB și 4 GB + 128 GB.

Realme C35 va fi echipat cu trei camere pe partea sa din spate, acolo unde se va afla modulul principal al device-ului. Va fi o cameră principală de 50 de megapixeli, o cameră macro de 2 megapixeli și un obiectiv alb-negru de 2 megapixeli. În plus, pentru selfie-uri, va exista un senzor Sony IMX355 de 8 megapixeli.

Sursa amintita mai sus confirma prezenta unei baterii de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 18 W. în plus, telefonul va rula Android 11. În cele din urmă, se pare că telefonul va avea un preț de aproximativ 5799 THB, ceea ce înseamnă aproximativ 700-800 de lei.

Etichete:

realme c35