Stiri

Specificații tehnice pentru Pixel 6 Pro. Seria ar urma să aibă 5 ani de actualizări de software

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Potrivit unor informații de ultimă oră, noul model Pixel 6 Pro pare tot mai aproape de lansarea oficială. În presa internațională au apărut deja specificațiile tehnice ale telefonului, dezvăluite aproape în detaliu. Se pare că telefonul vine cu o super baterie de 5.000 de miliamperi. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificații tehnice pentru Pixel 6 Pro (zvonuri). Seria ar putea primi 5 ani de actualizări de software

Specificațiile Google Pixel 6 Pro au fost acum dezvăluite în detaliu, iar acestea sugerează că super telefonul produs de Google va avea o baterie de 5000 mAh împreună cu camere triplă pe partea spate.

Seria Pixel 6 ar putea fi următorul rege al flagship-urilor Android. Foarte multe dintre privirile specialiștilor sunt îndreptate către seria iPhone 13 de la Apple, dar și către seria 6 pe care Google se pregătește să o lanseze în gama Pixel. Seria va include telefoanele Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro, iar acum avem un set detaliat de specificații pentru acesta din urmă.

Scurgerea vine de la XDA-Developers care citează însă surse anonime, așa că trebuie să tratăm aceste informații cu doza de suspiciune necesară. Conform publicației citate, seria Google Pixel 6 nu va accepta Active Edge. Este o caracteristică care permite efectuarea gestului de ”stoarcere” pentru a activa Asistentul Google. Acesta a fost disponibil cu un model Pixel anterior, dar nu va fi acceptat de următorul model. Rezoluția nativă a panoului Pixel 6 Pro este de 3120 x 1440 conform specificațiilor scurse. De asemenea, va avea suport pentru o rată de reîmprospătare de 120Hz. În plus, scurgerea de informații spune că telefonul va suporta și încărcarea fără fir inversă. În plus, Pixel 6 Pro va veni cu o aplicație digitală pentru cheie auto preinstalată pe dispozitiv. Folosind acest lucru, utilizatorii își vor putea debloca mașina folosind NFC sau UWB (bandă ultra-largă). Mai mult, cifra RAM de 12 GB a fost confirmată, care se așteaptă să fie un modul LPDDR5. Sarcinile GPU vor fi gestionate de acceleratorul grafic Mali-G78 și vor fi tactate până la 848 MHz.

În ceea ce privește camerele, compartiment care reprezintă istoric, unul dintre stâlpii pe care a stat mereu seria Pixel, Pixel 6 Pro va avea o cameră principală pe spate cu senzor de imagine GN1 de 50MP de la Samsung. Va exista și o cameră cu unghi larg cu senzorul de imagine Sony IMX386 de 12MP. Se spune că există și o cameră de tip teleobiectiv, terțiară, cu senzorul de imagine IMX586 de 48MP de la Sony. Google a confirmat deja că teleobiectivul acceptă zoom optic 4X. În ceea ce privește camera frontală, ar trebui să aibă senzorul IMX663 de 12MP de la Sony.

Pixel 6 Pro va avea o baterie de 5000 mAh, spune scurgerea de informații de la XDA Developers. Cel puțin un model va veni cu 128 GB de stocare, suport Wi-Fi 6E (6 GHz Wi-Fi). În plus, ambele telefoane ar trebui să aibă un scaner optic de amprente sub afișaj. Mai mult, XDA spune că firmware-ul Pixel 6 Pro se bazează pe versiunea 5.10 a kernel-ului Linux. Acest lucru este remarcabil deoarece se aliniază zvonului că seria Pixel 6 va primi 5 ani de actualizări de software . Acest lucru se datorează faptului că nucleul 5.10 LTS va fi acceptat până la sfârșitul anului 2026, deci atunci Google poate să nu mai ofere actualizări de securitate, considerând că zvonul este adevărat.

Etichete:

Pixel 6 Pixel 6 Pro