Stiri

Specificatii tehnice Oppo Find X2. Flagship-ul care te va impresiona, aproape de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Oppo Find X2 este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri pe care compania Oppo le-a scos pana acum pe piata. Noul model are toate sansele sa impresioneze si din ce in ce mai multe detalii despre el ies la suprafata.

Asteptat cu nerabdare de fanii companiei, Oppo Find X2 este flagship-ul care intr-adevar, te poate da gata! Configuratie puternica, aspect premium si speram noi, un pret cat mai accesibil, asa cum Oppo ne-a tot obisnuit in ultimii ani.

Noul Oppo Find X2 ar urma sa fie lansat destul de curand pe piata. Presa de specialitate din China anticipeaza o lansare spectaculoasa a unuia dintre telefoanele care pot cuceri piata din aceasta zona, prin ceea ce ofera si, mai ales, la banii pe care producatorul ii va cere. Cu detalii importante si interesante despre Oppo Find X2, te asteptam si noi, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Oppo Find X2. Spectacol tehnologic, intr-un telefon modern si puternic

Seria Find de la Oppo este una dintre cele mai ravnite din sectorul premium in Asia. Asta pentru ca ofera la un pret bun, telefoane de top, cat se poate de puternice. E drept, exista diferente importante intre telefoanele Oppo din seria Find si varfurile de gama de la Huawei sau Samsung, dar daca nu esti un impatimit al detaliilor si este gata sa accepti cateva compromisuri, ei bine, Oppo si telefoanele sale denumite FIND te pot cuceri instant.

Noul varf de gama al producatorului se cheama Oppo Find X2 si cateva dintre detaliile sale spectaculoase au iesit deja la suprafata. Ne asteapta o lansare cu surle si trambite a producatorului chinez, care e sigur ca va da lovitura cu acest device. Si da, intr-adevar, are sanse bune sa o faca.

Un tipster de pe reteaua de microbloggind Weibo a lansat in mediul online cateva scurgeri de informatii dinspre Oppo. Se pare ca Oppo Find X2 va avea un ecran de 6.5-inch in diagonala, cu rezolutie Quad HD Plus, transpusa pe hartie intr-un 3168 x 1440 pixeli. Mai mult, la fel ca si OnePlus 8 Pro, acest nou model din seria Find de la Oppo va avea un ecran cu rata de refresh de 120 Hz. De asemenea, la fel ca si la modelul celor de la OnePlus, viitorul detinator al telefonului Oppo Find X2 va avea posibilitatea sa aleaga intre o rata de refresh si cealalalta. Optiunea cea mai putin performanta ar urma sa fie de 60Hz. Spre deosebire de OnePlus 8 Pro, Oppo Find X2 mai ofera o optiune in plus utilizatorilor sai. Acestia vor putea sa-si aleaga rezolutia ecranului, cea mai simpla optiune fiind Full HD Plus.

De remarcat ca dupa OnePlus, Oppo pare al doilea producator care vine cu o astfel de rata de refresh pe telefoanele sale, in conditiile in care nu vorbim despre un telefon de gaming. Samsung lucreaza inca la un astfel de proiect pe care il va adauga se pare seriei sale Galaxy S20.

Alte detalii despre Oppo Find X2 sunt mai putin cunoscute si o prezentare a lor ar insemna sa fugim de pe teritoriul certitudinilor in cel al speculatiilor. In schimb, un lucru cat se poate de cert este faptul ca Oppo Find X2 va avea la bord procesorul Snapdragon 865 de la Qualcomm. Qualcomm Snapdragon 865 este succesorul oficial al modelelor Snapdragon 855 si Snapdragon 855 Plus, chipset-uri care au fost introduse anul trecut sau inceputul acestui an. Noul nucleu CPU Kryo 585 aduce o imbunatatire de pana la 25% la nivel de performanta pe acest procesor, iar noua placa video Qualcomm Adreno 650 GPU are o viteza cu pana la 25% mai buna la nivel de performanta comparativ cu generatiile anterioare. Cu alte informatii despre Oppo Find X2 vom reveni si noi pe blog.catmobile.ro. Lasa-ne un comentariu in rubrica de mai jos cu prima ta impresie despre acest super model pe care il pregateste compania Oppo.

Etichete:

Oppo Oppo Find X2