Stiri

Specificatii tehnice Oppo A8. Device-ul a trecut „testul” TENAA la fel ca si Oppo A91

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

O postare a companiei Oppo a adus la suprafata specificatiile tehnice ale noilor modele de telefoane, Oppo A8 și Oppo A91.

Specificatii tehnice Oppo A8 și Oppo A91

Se pare ca producatorul chinez Oppo, lucreaza intens la noile sale terminale, Oppo A8 si Oppo A91. Acestea fac parte din gama A si sunt cele mai noi device-uri care vor intra in portofoliul companiei. Ambele terminale au trecut de „testul TENAA” adica au obtinut cea mai importanta certificare pentru zona China. Aparitia in baza de date a acestui site important, ne permite sa aruncam o prima privire si asupra specificatiilor tehnice incorporate de modelele Oppo A8 si Oppo A91.

Smartphone-ul Oppo A8 a primit numarul de cod PDBM00. Pentru început, panoul din spate vine cu o configurație cu cameră triplă în colțul din stânga sus, împreună cu un senzor de amprentă. Partea din față prezintă o crestătură de vârf de apă în partea de sus. Panoul din dreapta are butonul de pornire / oprire, în timp ce stânga dispune de control de volum.

Listarea indică faptul că smartphone-ul este susținut de un ecran HD + TFT de 6,5 inci cu rezoluție de 1600 x 720 pixeli. Smartphone-ul menționat va fi alimentat de un procesor octa-core de 2,3 GHz, deși nu se știe dacă va avea un chipset MediaTek sau un Qualcomm Snapdragon SoC.

Mergând mai departe, înregistrarea din baza de date a site-ului TENAA arată că telefonul va avea 4 GB memorie RAM la bord și 128 GB stocare internă. Memoria poate fi extinsă până la 256 GB prin slot pentru carduri microSD. Pe partea frontală a camerei, Oppo A8 are o configurație cu cameră triplă. Camera posterioară vine cu o combinație de lentile primare de 12 megapixeli, împreună cu un senzor secundar de 8 megapixeli și un obiectiv de 2 megapixeli. Pentru partea frontala a terminalului, compania a adăugat un shooter selfie de 8 megapixeli.

Această listă relevă în continuare faptul că telefonul va fi susținut de o baterie de 4230mAh, deși nu se știe dacă va avea suport de încărcare rapidă sau nu. Telefonul măsoară 163,9 x 75,5 x 8,3 mm și cântărește 180 de grame. Telefonul Oppo A8 va fi disponibil în opțiuni de culoare negru, alb, verde și roșu.

Între timp, smartphone-ul a apărut și pe un poster lansat in mediul online, care dezvăluie că intr-adevar stocarea interna va avea 128 GB, un display de 6,5 inchi și o baterie de 4230 mAh. Afișul indică, de asemenea, câteva specificații cheie ale Oppo A91. Pentru început, viitorul smartphone va fi disponibil în trei opțiuni de culoare, inclusiv roșu, negru și alb. Telefonul este dotat cu o crestătură de tip waterdrop și va fi susținut de o configurație cu o cameră quad de 48 megapixeli. Telefonul va fi disponibil cu 8 GB RAM și 128 GB stocare internă la bord. Oppo A91 acceptă suportul de încărcare rapidă VOOC 3.0.

Etichete:

Oppo Oppo A8 Oppo A91
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo A8