Stiri

Specificații tehnice pentru Oppo A55. Când va fi lansat noul telefon

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Oppo A55 va fi introdus în India pe 1 ocotmbrie. Se pare că noul device va fi disponibil în exclusivitat prin intermediul Amazon India. Toate detaliile, în cele ce urmează.

Specificații tehnice Oppo A55

Oppo a confirmat recent că va lansa Oppo F19 în India prin Flipkart pe 27 septembrie. Acum, compania a început să tachineze lansarea în India a unui nou smartphone din seria A. Dispozitivul va fi Oppo A55 și va fi lansat pe 1 octombrie.

Oppo A55 va fi vândut exclusiv pe Amazon India după lansare. Cu toate acestea, compania nu a specificat exact numele viitorului dispozitiv, dar știm că va fi modelul Oppo A55 4G.

Recent, randările modelului Oppo A55 4G au apărut în mediul online. Conform acestora, Oppo A55 are un panou frontal cu aspect tradițional. Există o gaură de perforare în partea stângă sus, care găzduiește camera frontală. În stânga, se pare că sunt butoanele de volum, în timp ce în dreapta avem butonul de alimentare care ar trebui să se funcționeze și ca senzor de amprentă.

În plus, Oppo A55 4G ar urma să aibă o cameră triplă configurată în spate. Cel mai important detaliu din configurația triplă a camerei este un senzor de 50 megapixeli conform randării. Detaliile pentru ceilalți doi senzori de imagine rămân necunoscuți încă. Poate fi susținut cu o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 18 W. Telefonul va veni doar cu opțiunea de conectivitate 4G în loc de 5G.

Într-un raport anterior , Oppo a speculat că va lansa acest dispozitiv în India luna aceasta. După toate probabilitățile, dispozitivul va fi lansat până la sfârșitul acestei luni. Vorbind despre varianta 5G, se pare că aceasta vine cu o rată de reîmprospătare de 90Hz pe un ecran HD + de 6,5 inci cu rezoluție de 1600 x 720 pixeli. Mai mult, afișajul are o rată de reîmprospătare de 60 Hz, un raport ecran-corp de 88,7% și o luminozitate maximă de 480 de niți.

Smartphone-ul este alimentat de un cip MediaTek Dimensity 700 cu o viteză de ceas de 2,2 GHz. Vine cu 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare

Etichete:

Oppo Oppo A55