Stiri

Ce specificații tehnice va avea OnePlus Nord N20 5G

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Cei de la OnePlus se pregătesc de lansarea oficială a modelului OnePlus Nord N20 5G, cel care va juca rolul de ”urmaș” al modelului OnePlus Nord N10 5G. Potrivit informațiilor din presa de specialitate, noua serie are oferă destule diferențe în comparație cu precedenta. Aflăm mai multe, în cele ce urmează.

Ce specificații tehnice va avea OnePlus Nord N20 5G

OnePlus Nord N20 5G va avea un ecran cu margini destul de mici, mai puțin în zona ”bărbiei” telefonului. Camera pentru selfie-uri va fi una de tip ”bulină” și va fi poziționată în partea lateral stânga. Pe spate, device-ul se va prezenta cu o cameră foto triplă, cu doi senzori care vor ieși în mod cert în evidență. Tot pe spate vom avea și un led flash, dar și celebrul logo al companiei OnePlus.

În privința ecranului, se pare că acesta va avea o diagonală de 6.43-inch, iar rezoluția sa va ajunge la 2400 x 1080 pixeli. Sub capotă, OnePlus Nord N20 5G va avea un procesor de la Qualcomm, care aproape sigur va fi Snapdragon 695, un chipset din zona mid-range, cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 619L

Memoria RAM a telefonului va fi de 6GB tip LPDDR4X, în timp ce spațiul de stocare este stabilit la 128GB cu posibilitate de extindere prin intermediul slotului de carduri microSD.

OnePlus Nord N20 5G va rula Android 11 din fabrică, iar grosimea sa va fi de 7.7 milimetri. Vom avea conectivitate 5G SA/NSA, dar și 4G VoLTE, plus Wi-Fi ac, bluetooth 5.1, NFC, USB de tip C, GPS cu GLONASS și beidou. Scannerul de amprente va fi integrat în ecran, iar camera frontală a telefonului va avea o rezoluție de 16 megapixeli.

În privința camerei principale, senzorul va avea 48 de megapixeli. Acesta va juca rolul de senzor principal, urmând a fi însoțit de doi senzori de imagine de 2 megapixeli, unul monocrom și un altul macro.

Rămâne de văzut dacă aceste specificații tehnice se vor confirma. Pentru că în acest context, procesorul va fi același ca cel de pe OnePlus Nord N10 5G, iar progresul în zona foto nu va fi unul sesizabil.