Stiri

Specificații tehnice OnePlus 8. Cum arată noul smartphone premium de la OnePlus

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

”Never Settle” ne transmite din nou OnePlus, care se pregătește de lansarea oficială a modelului OnePlus 8, vârful de gamă al companiei din acest an.

Noul smartphone este aproape de lansarea oficială, una care s-ar putea produce undeva la mijlocul lunii viitoare. Până atunci, majoritatea specificatiilor sale tehnice au ieșit la suprafață, la fel și aspectul și design-ul noului telefon. Se poate ca OnePlus 8 să mai aștepte până devine oficial, din cauza lockdown-ului impus la nivel mondial în anumite țări, printre care și India. Să aruncăm o privre însă peste specificațiile sale tehnice:

Specificații tehnice OnePlus 8

6.55-inch Full HD+ Fluid AMOLED display with 90Hz refresh rate, 3D Corning Gorilla Glass protection
2.84GHz Octa-Core Snapdragon 865 7nm Mobile Platform with Adreno 650 GPU
8GB LPDDR4X RAM with 256GB (UFS 3.0) storage / 12GB LPDDR4X RAM with 256GB (UFS 3.0) storage
Android 10 with OxygenOS 10.0
Dual SIM (nano + nano)
48MP rear camera with LED Flash, 0.8μm pixel size, OIS, EIS, 16MP ultra-wide camera, 2MP camera
16MP front-facing camera
In-display fingerprint sensor
USB Type-C audio, Dual Stereo speakers, Dolby Atmos
5G SA/NSA, Dual 4G VoLTE, WiFi 802.11 ax, Bluetooth 5.1, GPS (L1+L5 Dual Band) + GLONASS, USB Type-C
4300mAh battery with Warp Charge 30T Fast Charging (5V/6A)

Imagini și primele păreri despre OnePlus 8

Noul vârf de gamă de la OnePlus ar urma să fie disponibil pe culori interesante, printre care Interstellar Glow, Glacial Green sau Onyx Black, cum apare mentionat si in presa internațională.

Designul sau este unul modern și cât se poate de spectaculos. Partea sa frontală oferă un aspect aproape ”all screen”. Se vede ”gaura” plasată în partea din stânga sus, în timp ce marginile sale laterale sunt ca și invizibile. În partea de sus și de jos a device-ului avem o grosime foarte mică, în timp ce marginile telefonului sunt curbate.

La ce să ne așteptăm de la noul OnePlus 8? Ei bine, cam toate specificațiile tehnice ale noului vârf de gamă sunt deja online, disponibile pentru cei interesați, așa cum se poate observa și mai sus.

Noul OnePlus 8 are un ecran de 6.55-inch în diagonala, Fluid AMOLED, cu rată de refresh de 90Hz și protecție Corning Gorilla Glass 3D.

Sub capota sa, se află un procesor de ultimă generație de la Qualcomm. Este vorba despre Snapdragon 865, chipset cuplat cu 8GB LPDDR4X și 256 GB pentru stocarea de date (UFS 3.0). Viteza procesorului octa core ajunge la 2.84 Ghz! Pe piață, va exista și o variantă de 12 GB RAM LPDDR4X cu 256 GB dedicați stocării de date.

OnePlus 8 va rula din fabrică Android 10, cu interfața cunoscută, Oxygen OS 10.0. Vorbim despre un device de tip flagship, dual SIM, cu scanner de amprente integrat în display și cu difuzoare dual stereo, Dolby Atmos. Portul de încărcare este USB de tip C, iar camera frontală va avea o rezoluție de 16 megapixeli. Pe partea din spate, avem trei senzori de imagine. Cel mai important dintre ei are 48 de megapixeli cu LED Flash si dimnesiunea pixelului de 0.8 microni plus stabilizare optică. Al doilea senzor are 16 megapixeli și este ultra wide, în timp ce al treilea senzor de imagine are 2 megapixeli. Alte opțiuni de conectivitate includ 5G SA/NSA, Dual 4G VoLTE, WiFi 802.11 ax, Bluetooth 5.1, GPS (L1+L5 Dual Band) și GLONASS.

Acumulatorul OnePlus 8 are o capacitate de 4.300 de miliamperi și va fi echipat cu tehnologie de încărcare rapidă Warp Charge 30T fast charging (5V/6A). Cu alte informații despre noul flagship OnePlus 8, vom reveni și noi, insă după lansarea oficială a dispozitivului.

Etichete:

OnePlus OnePlus 8