Stiri

Specificatii tehnice OnePlus 7 Pro. Cand apare si ce ascunde la interior? Tot ceea ce trebuie sa stii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

OnePlus 7 Pro este unul dintre terminalele foarte asteptate de catre specialisti (si nu numai) in aceasta perioada. Din ce in ce mai multe surse vehiculeaza tot felul de informatii legate de OnePlus 7 Pro, terminalul care pe hartie ar trebui sa fie un flaghship killer, dar care are toate sansele sa fie un veritabil flagship. Avem si noi detalii despre OnePlus 7 Pro in cele ce urmeaza.

Cand apare OnePlus 7? Cand apare OnePlus 7 Pro? Data de lansare

Noile terminale OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro sunt asteptate pentru lansarea oficiala undeva in prima jumatate a lunii mari. Mai exact, ne-ar mai desparti din acest moment (de la data redactarii acestui articol) aproximativ o luna pana cand cele doua flagshi-puri si-ar putea face aparitia pe piata. Piesa de rezistenta va fi OnePlus 7, dar compania anunta si lansarea unei editii speciale denumite OnePlus 7 Pro 5G Edition. Data de lansare a acestor doua telefoane pare sa fie conform leaker-ilor din Asia, 14 mai.

Specificatii tehnice OnePlus 7 Pro

O „scapare” recenta in presa de specialitate din Asia anunta ca noul OnePlus 7 Pro va avea un ecran de 6.64-inch in diagonala. Mai nou, informatiile care se scurg dinspre OnePlus incep sa contureze imaginea completa a ecranului acestui flagship. Se pare ca el va avea o rezolutie Quad HD + pe o tehnologie SUPER AMOLED cu o rata de refresh de 90 Hz. Practic, un ecran de top, capabil sa concureze chiar si cu anumite telefoane care se presupune ca ar fi gaming phones.

Spre deosebire de modelul OnePlus 6T, noul OnePlus 7 Pro va avea o baterie mai mare. Detaliile de ultima ora din China anunta ca OnePlus 7 Pro se va baza pe un acumulator de 4.000 de miliamperi, ceea ce ar inseamna ca noul flagship depaseste capacitatea de 3.700 miliamperi a bateriei de pe OnePlus 6T. Mai mult, vom vedea pe acest nou device la lucru si tehnologia Warp Charge, cea care si-a facut debutul pe OnePlus 6T McLaren Edition.

Difuzoarele stereo ale acestui terminal fac parte din peisajul tehnologic de ultima generatie pregatit de OnePlus, un arsenal parca tot mai puternic de la an la an.

Sub capota telefonului se va afla cel mai puternic procesor dedicat telefoanelor Android. Este vorba despre Snapdragon 855 SoC, procesorul de top al companiei Qualcomm. Noul chipset de la Qualcomm poate filma 4K cu 60 de cadre pe secunda, folosindu-si doar 20-25% din puterea folosita anterior. Se vorbeste astfel despre primul Computer Vision din industrie.

OnePlus 7 Pro (1)

Viteza procesorului ajunge pana la 2.8 Ghz, ceea ce spune multe despre forta pe care o va avea OnePlus 7 Pro. Snpadragon 855 va integra patru nuclee eficiente de 1.8 Ghz, un nucleu foarte rapid cu viteza de care aminteam anterior (2.8 Ghz) si alte 3 nuclee de calibru, care ating viteze de 2.4 Ghz. Noul procesor integreaza de asemenea Qualcomm 3D Sonic Sensor, cititor de amprenta ce va fi integrat in display. Teoretic acesta ar putea sa recunoasca degetul chiar si atunci cand este umed si se va regasi in configuratia noului OnePlus 7 Pro.

O alta noutate spectaculoasa se leaga de sectorul foto. OnePlus 7 Pro va integra o camera frontala de tip pop-up, in timp ce pe spate vom avea un modul foto sistem triple camera. Momentan, nu se cunosc exact detaliile de performanta ale celor trei senzori de pe spatele dispozitivului. Daca esti curios cum arata cele doua noi telefoane de la OnePlus, puse fata in fata, arunca o privire peste poza de mai jos.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
OnePlus
Product Name
OnePlus 7 Pro