Stiri

Specificații tehnice așteptate pentru OnePlus 10

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 4 săptămâni

Cei de la OnePlus se pregătesc intens pentru lansarea modelului OnePlus 10. O parte dintre specificațiile tehnice ale acestui dispozitiv au fost oferite deja de către presa de specialitate. Producătorul chinez se pregătește astfel să completeze seria care a debutat cu OnePlus 10 Pro, smartphone pe care îl poți achiziționa și în România. Mai multe detalii despre viitorul OnePlus 10, descoperiți în cele ce urmează.

OnePlus pregătește OnePlus 10. Ce specificații tehnice ar urma să aibă acest model

OnePlus a lansat recent OnePlus Ace la un eveniment din China, un telefon care va debuta ca și OnePlus 10R pe alte piețe internaționale, la sfârșitul acestei luni. Din partea producătorului chinez ne așteptăm și la alte terminale importante în acest an, inclusiv modelele OnePlus 10 sau OnePlus 10 Ultra. Despre primul vom discuta însă ceva mai pe larg, în cele ce urmează.

Și asta pentru că presa de specialitate din Asia scrie despre o mare parte dintre specificațiile tehnice pe care le va avea acest dispozitiv.

Digit India, în colaborare cu tipsterul OnLeaks, a împărtășit detaliile specificațiilor pentru viitorul OnePlus 10, versiunea standard. Potrivit acestora, OnePlus 10 va avea un ecran AMOLED Full HD+ de 6,7 inchi care oferă suport pentru o rată de reîmprospătare de 120 Hz. De asemenea, este de așteptat ca smartphone-ul să aibă o tehnologie care se reîmprospătează de la 1 Hz la 120 Hz, în funcție de conținutul afișat pe ecran.

În ceea ce privește performanța acestui nou smartphone de top, Digit India susține că în prezent sunt testate două variante de chipset-uri pentru OnePlus 10. Astfel, noul smartphone ar putea fi alimentat de Snapdragon 8 Gen 1+ sau de procesorul MediaTek Dimensity 9000. Se spune că telefonul are 8 GB/12 GB RAM și variante de stocare de 128 GB/256 GB.

Compartimentul foto este un alt capitol căruia OnePlus îi acordă o atenție sporită. OnePlus 10 ar urma să fie prevăzut cu o cameră triplă pe partea sa din spate. Va exista un senzor primar de 50 MP împreună cu o cameră ultra-largă de 16 MP și o cameră macro de 2 MP. În față, smartphone-ul ar putea avea o cameră selfie de 32 MP. Cel mai probabil, smartphone-ul va rula pe OxygenOS 12 bazat pe Android 12.

Smartphone-ul ar putea fi susținut de o baterie de 4800 mAh cu suport pentru suport masiv de încărcare rapidă de 150 W. Pe de altă parte, se pare că de pe noul smartphone de la OnePlus va lipsi însă glisorul de alertă.

Deocamdată, nu există niciun anunț oficial despre data lansării OnePlus 10. Cu toate acestea, smartphone-ul de tip flagship al companiei este de așteptat să fie lansat în a doua jumătate a anului.

Etichete:

OnePlus 10