Stiri

Specificații tehnice pentru noul Nokia G50 5G

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Datorită apariției în baza de date a site-ului TENAA, putem arunca o privire peste smartphone-ul Nokia G50 5G. Avem mai multe informații, în cele ce urmează.

Specificații tehnice Nokia G50 5G

Potrivit presei internaționale, HMD Global lucrează la un nou model de telefon, denumit Nokia G50 5G. Se zvonește că acest smartphone va fi cel mai ieftin device din portofoliul companiei, care are tehnologie 5G la bord. Câteva dintre specificațiile tehnice ale device-ului, au ajuns deja în presa internațională, prin intermediul site-ului TENAA.

Astfel, potrivit listării de pe TENAA, Nokia G50 5G are numărul de model TA-1361 și ar urma să beneficieze de aportul unui panel de tip IPS, cu diagonală de 6.82 inchi. Totodată, acest ecran se pare că va dispune de o rezoluție HD+ adică 720 x 1640 pixeli.

În altă ordine de idei, Nokia G50 5G se va baza pe un procesor de la Qualcomm. Ar fi vorba despre chipsetul Snapdragon 480, iar potrivit listării de pe TENAA, smartphone-ul ar urma să aibă mai multe versiuni de memorie RAM. Aceste opțiuni vor include 2GB, 4GB, 6GB sau 8GB RAM. De asemenea, stocarea de date va fi una diversificată. Nokia G50 5G va dispune de variante de stocare nativă de 64GB, 128GB, 256 GB și chiar 512 GB. Există de asemenea un slot dedicat pentru carduri de memorie microSD prin care se poate mări capacitatea nativă a memoriei telefonului.

Mai mult, există o cameră primară de 48 megapixeli pe spate. Modulul de cameră circulară din spatele dispozitivului are o cameră triplă și un bliț LED. Detaliile pentru alți senzori sunt necunoscute de pe acum. Mai mult, pe partea frontală, Nokia G50 5G are un senzor de 8MP, util pentru selfie-uri și sesiuni de videocalling.

Dispozitivul este susținut de o baterie de 4.850 mAh și rulează pe sistemul de operare Android 11. Pentru un plus de securitate, există un scaner de amprente încorporat în butonul de alimentare de pe coloana dreaptă.

Noul smartphone gândit și conceput de HMD Global sub brandul Nokia măsoară 173,83 x 77,68 x 8,85 mm și cântărește 220 de grame.

Etichete:

Nokia G50 5G