Stiri

Specificatii tehnice Motorola One Power

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Xiaomi, Nokia si Sharp au lansat in ultima vreme sau urmeaza sa o faca, telefoane incadrate in programul Android One. Pe langa Nokia 7 Plus, Xiaomi Mi A2 sau Sharp S3 vom avea in curand si un telefon cu Android One de la Motorola. Este vorba despre Motorola One Power, telefon care-si dezvaluie o parte dintre specificatiile importante in mediul online, inainte de lansarea oficiala.

Motorola One Power specificatii tehnice

Cel putin pentru moment, telefonul este cunoscut sub numele de Motorola One Power. Producatorul nu a confirmat insa pentru moment daca acesta va fi numele pe care il va primi device-ul sau cu Android One.

Pana la lansarea oficiala, Motorola One Power a fost subiectul mai multor zvonuri in presa internationala, dar abia acum putem spune ca am pus mana cu adevarat pe specificatiile sale.

 

Motorola One Power

Specificatii tehnice Motorola One Power

Presa din China ne anunta ca Motorola One Power se va baza pe cateva specificatii interesante, intr-o configuratie care pare sa fie una de tip mid-range.

Telefonul este pregatit cu pentru sectorul phablet, urmand a avea un ecran de 6.2-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD+. Aspectul acestui ecran pare sa fie 19:9, iar in partea sa de sus vom avea decupaj de tip iPhone X. Smartphone-ul Motorola One Power este propulsat spre performanta de un procesor de la Qualcomm, model Snapdragon 636.

Acesta este cuplat cu 4GB memorie RAM si cu 64 Gb dedicati stocarii de date. Exista anumite informatii care sustin ca Motorola One Power va avea si o versiune de 6GB insa credem ca sansele ca aceasta informatie sa se transforme in realitate sunt ceva mai mici.

Motorola One Power (2)

In sectorul foto, scaparile din presa chineza sugereaza ca One Power de la Motorola va avea o combinatie duala pe spate cu senzori de 12 megapixeli (senzor primar cu apertura f/1.8) si 5 megapixeli (senzor secundar cu apertura f/2.0). Frontal, telefonul va fi echipat cu o camera foto de 8 megapixeli.

Aceste specificatii din sectorul foto intra in contradictie cu ceea ce s-a speculat pana acum, Motorola One Power fiind suspectat ca va beneficia de camere de 16 megapixeli pe fata, respectiv 16+5 megapixeli pe spate.

In fine, se pare ca Motorola One Power va avea o baterie de 3.780 mAh si va rula din fabrica Android 8.1 Oreo. Informatiile premergatoare acestei scuergeri sugereaza ca de fapt device-ul va fi incadrat in programul Android One, astfel ca va primi un update garantat si mult mai rapid la Android P.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes