Stiri

Specificatii tehnice Moto Tab G20. Ecran de 8-inch HD+ și baterie de 5.100 mAh

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Moto Tab G20 este gata de lansarea oficială pe piață. Noua tabletă a celor de la Motorola va fi disponibilă prin intermediul site-ului Flipkart și poate fi achiziționată începând cu data de 2 octombrie, anunță presa de specialitate.

Specificații tehnice pentru Moto Tab G20

Motorola scoate o nouă tabletă pe piață. Modelul Moto Tab G20 va avea o super baterie de 5.100 de miliamperi și va rula Android 11.

Din primele informații, această tabletă va costa aproximativ 650 de lei și va fi disponibilă pe culoarea Platinum Grey. Va putea fi achiziționată de pe site-ul Flipkart, începând cu data de 2 octombrie.

Ce primim la acești bani? Haideți să aruncăm impreună, rapid, o privire pe lista specificațiilor tehnice pe care le aduce noua tabletă Moto Tab G20 de la Motorola.

Așadar, Moto Tab G20 are un panou LCD IPS de 8 inci cu rezoluție de 800 x 1280 pixeli. Tableta celor de la Motorola vine cu procesorul SoC Helio P22T la bord, procesor care a fost cuplat de producător cu 3 GB RAM. Tableta oferă 32 GB de stocare. Pentru mai mult spațiu de stocare, dispozitivul oferă un slot de stocare dedicat.

Moto Tab G20 are o cameră spate de 13 megapixeli fără bliț și un senzor frontal de 5 megapixeli. Dispozitivul va fi susținut de o baterie de 5.100mAh cu suport de încărcare de 10W. De asemenea, include difuzoare Dolby Atmos Audio.

În ceea ce privește zona software-ului, trebuie menționat faptul că dispozitivul rulează pe sistemul de operare Android 11. Motorola oferă pe această tabletă un mod dedicat pentru copii, care va aduce caracteristici cum ar fi controlul parental și acces la numeroase cărți electronice, aplicații, jocuri, proiecte DIY și clipuri video pe YouTube. Sunt șanse bune ca acest proiect al celor de la Motorola să se adreseze și, în același timp să se adapteze, programului working from home, fiind posibil foarte utilă atât pentru adulți cât și pentru copii, care au nevoie de un astfel de instrument pentru când lucrează sau învață de acasă pe perioada pandemică

În ceea ce privește zona de conectivitate, noua tabletă Moto Tab G20 acceptă 4G LTE, WiFi 802.11 a / g / b / n, Bluetooth 5.0, A-GPS, un port USB-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Etichete:

Moto Tab G20