Stiri

Specificatii tehnice pentru Moto G71. Telefonul debutează în China cu Snapdragon 695, ecran OLED FHD+ și multe altele

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Motorola a anunțat un nou smartphone 5G – Moto G71 5G în China. Telefonul are un preț de aproximativ 1100 de roni pentru singura variantă de stocare cu 8 GB RAM + 128 GB.

Dispozitivul vine cu un procesor Snapdragon 695, o configurație cu cameră triplă plus Android 11 din fabrică. Deocamdată, nu există informații despre când va ajunge acest handset și în România. Știm în schimb că telefonul vine în opțiunile de culoare Nebula Green sau Glacier Blue.

Să aruncăm o privire detaliată asupra specificațiilor telefonului și mai multe detalii.

Specificații tehnice pentgru Moto G71

Moto G71 5G are un ecran OLED full HD+ de 6,4 inchi cu rezoluție de 2400 x 1080 pixeli. În plus, afișajul vine cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și o rată de eșantionare tactilă de 240 Hz.

Moto G71 beneficiază de aportul procesorului Qualcomm Snapdragon 695 care este asociat cu 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. În plus, spațiul de stocare se poate extinde prin intermediul unui card microSD. În plus, vine cu 3 GB de RAM virtuală.

Pentru fotografii și videoclipuri, telefonul are un compartiment destul de bine echipat, cu o cameră triplă pe partea spate. Are un senzor primar de 50 de megapixeli, un senzor ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor macro de 2 megapixeli. Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 13 megapixeli.

În ceea ce privește software-ul, telefonul rulează pe Android 11 proaspăt scos din cutie. Există, de asemenea, o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 30 W. Moto G71 include un scaner de amprentă montat în spate pentru securitate. Însă, pentru și mai multă siguranță, Moto G71 are și opțiunea de recunoaștere facială.

Noul model acceptă slot pentru carduri dual-SIM, suport 5G, WiFi 6, Bluetooth 5.2, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS pe partea de conectivitate. În plus, telefonul are un rating IP52 pentru rezistența la stropire, port USB Type-C și, de asemenea, o mufă pentru căști de 3,5 mm.

🔗 Verifică oferta de huse Motorola de pe site-ul nostru

🔗 Vezi cele mai noi folii de protecție Motorola

Etichete:

Moto G71 Motorola