Stiri

Specificații tehnice Moto E32. Smartphone cu baterie de 5.000 de miliamperi și procesor Unisoc

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 10 luni

Compania Motorola a anunțat smartphone-ul Moto E32, un device care vine cu baterie de 5.000 de miliamperi la bord, dar și cu un procesor Unisoc. Telefonul rulează pe Android 11 și vine cu un preț avantajos.

Potrivit primelor informații, Moto E32 poate fi achiziționat pentru 159 de euro, intr-o singură variantă: 2GB RAM și 32 GB stocare date. Noul terminal de buget de la Motorola este disponibil pe culori precum Misty Silver și Slate Grey. Motorola scoate și o versiune a acestui device special pentru zona India. Să aruncăm o primă privire peste ceea ce oferă acest telefon la nivel de configurație internă.

Specificații tehnice Moto E32

Așadar, Motorola a lansat Moto E32, un smartphone din zona entry-level, care beneficiază de un acumulator de 5.000 de miliamperi. Dincolo de bateria sa mare, Moto E32 primește și un afișaj cu rată de reîmprospătare ridicată. Funcționează pe Android 11 și vine, de asemenea, cu slot pentru card MicroSD pentru suport de stocare extensibil.

E32 de la Moto are un ecran LCD IPS de 6.5inch cu rezoluție 720 x 1600 pixeli. Acest ecran bifează și o rată de reîmprospătare bună, adică 90Hz.

Telefonul de buget de la Motorola este alimentat de un chipset de la Unisoc. Este vorba despre modelul T606. Terminalul Moto E32 este livrat într-o singură configurație de memorie, una de 2GB RAM și 32 GB stocare date, cu posibilitate de extindere prin intermediul unui card de memorie microSd.

Unul dintre principalele argumente în favoarea Moto E32 este acumulatorul de 5000 de miliamperi, care vine și cu suport Quick Charge la 18W (încărcare rapidă). Cu toate acestea, în cutia lui Moto E32 se găsește și un încărcător de 10W. Dispoztivul vine cu senzor de amprentă digital încorporat în butonul de pornire, dar și cu mufă audio pentru căști de 3.5 mm și un grad de protecție IP52.

La nivel de optică, , dispozitivul are o cameră principală de 16 megapixeli, un senzor de adâncime de 2 megapixeli și un shooter macro de 2 megapixeli, plus o cameră selfie de 8 MP în față.

Pe de altă parte, Motorola lucrează la un nou smartphone din seria G. Este vorba despre modelul care poartă numele de cod Rhode 5G+. Se pare că vorbim despre un smartphone cu afișaj pOLED (Full HD+ rezoluție, 402 densitate a pixelilor, 120Hz rată de reîmprospătare) și cu un raport ecran corp de aproape 88%. Noul terminal ar urma să fie alimentat de un procesor de la Qualcomm, cel mai probabil Snapdragon 695 5G, dar va beneficia de trei configurații de memorie.

Se pare că aceste variante vor avea 128 GB stocare date și diverse opțiuni RAM, de la 4GB la 8GB LPDDR4X. Bateria acestui telefon va avea o capacitate de 5.000 de miliamperi și încărcare QuickCharge de 33 wați. Totodată, va beneficia de senzor de amprentă digital încorporat în butonul de pornire și de mufă audio de 3.5 mm pentru căști. Telefonul la care lucrează Motorola va avea grad de protecție IP52.

Etichete:

Moto E32 Motorola