Stiri

Specificații tehnice Moto E20. Telefonul a apărut în baza de date GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Moto E20 a fost văzut în baza de date a site-ului de teste GeekBench, semn că lansarea sa este una cât se poate de apropiată. Momentan, device-ul are numele de cod Aruba, dar prezența sa în GeekBench ne permite să aruncăm o primă privire peste el.

Specificații tehnice Moto E20

Noul telefon din seria E se pare că se va chema Moto E20. Primele randări se pot face deja pe baza specificațiilor tehnice descoperite în baza de date a site-ului GeekBench.

Numărul modelului Moto E20, pe care îl așteptăm în perioada următoare, este XT2155-1 și poartă numele de cod Aruba. Motorola Aruba a apărut pe platformele Geekbench 4 și Geekbench 5 cu specificațiile sale cheie. Potrivit listării de pe site-ul citat, acestea arată că smartphone-ul Moto E20 va fi alimentat de un procesor Unisoc tactat la frecvența de 1,6 GHz și 1,77 GHz. Cu toate acestea, numele exact al chipset-ului Unisoc nu este dezvăluit în listă, așa că va trebui să mai așteptăm până când vom afla exact despre ce chipset este vorba.

Continuând, listările arată că telefonul rulează pe sistemul de operare Android 11. În plus, dispozitivul este încărcat cu 2 GB RAM. Cu toate acestea, s-ar putea să existe mai multe variante RAM atunci când telefonul se va lansa oficial pe piațî. Din păcate, listarea de pe GeekBench nu include alte specificații ale noului smartphone Moto E20.

În rezultatul testului Geekbench 5, smartphone-ul a obținut 273 și 712 de puncte la testul unic și respectiv la testul multiplu. În rezultatul testului Geekbench 4, Moto E20 a obținut 1467 și 4621 de puncte la testele single-core și multi-core.

Recentele versiuni arată că Moto E20 va avea un ecran cu crestătură de tip ”waterdrop”, cu o bărbie destul de vizibilă. În partea de sus, va exista o mufă audio de 3,5 mm. Marginea de jos are un microfon, un port USB-C și o grilă pentru difuzoare. Partea stângă are un slot pentru SIM, în timp ce marginea dreaptă are asistentul vocal, volumul și butoanele de alimentare.

În altă ordine de idei, Moto E20 a primit și alte specificații ”pe surse”. Aceste scurgeri de informații arată că telefonul are un ecran de 6,5 inci cu rezoluție HD +. Are o configurație cu cameră duală, cu o cameră primară de 13 megapixeli, un obiectiv secundar de 2 megapixeli și un bliț LED. În plus, telefonul are o cameră frontală de 5 megapixeli.

E20 are un procesor octa-core de 1,6 GHz cu 2 GB RAM și 32 GB stocare încorporată. O baterie de 4.000 mAh va susține acest telefon, asigurându-i o autonomie destul de bună, cred specialiștii.

Etichete:

Moto E20