Stiri

Specificatii tehnice LG K31. Telefon de buget cu Android 10 la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Telefoanele de buget nu mai stat atat de putin ofertante ca alta data. Acum, aceste terminale au specificatii tehnice bune si design modern, demonstrand fara doar si poate cat de mult au progresat producatorii, chiar si pe acest segment de piata.

Unul dintre aceste telefoane este modelul LG K31 al sud-coreenilor de la LG Electronics. Un device entry level, fara mari pretentii de a impresiona, care va fi anuntat oficial, in scurt timp, pe piata.

Din primele informatii, acest model de telefon va costa 150 de dolari si va oferi la acesti bani o versiune de 2GB memorie RAM cuplata cu 32 GB dedicati stocarii de date. Discutam si noi despre acest model de telefon, in cele ce urmeaza.

Daca esti interesat de un telefon mai bun, chiar daca va trebui sa platesti dublu pentru el, avem o alta recomandare pentru tine. Vine tot din China, dar de la un producator mult mai cunoscut, iar in Romania poti profita de super oferta de moment oferita de cei de la eMag.

Pe eMag, acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

Specificatii tehnice LG K31

Pentru un telefon de buget, care nici nu costa atat de mult, LG K31 are cateva atuuri importante. Inainte de toate, trebuie sa mentionam ca LG K31 are un design placut.

Este genul de telefon bine gandit, dar si bine proportionat si fabricat. Decupajul este de tip waterdrop (adica asa numita „picatura de apa”), iar aspectul sau diferit se poate observa din start. Marginile laterale sunt groase si vizibile, in timp ce partea de jos (barbia telefonului) este si mai groasa. Un design oarecum minimalist, dar diferit, cu detalii old style, care ne aduce in fata un telefon gandit curajos, fabricat din materiale de calitate si cu numeroase finisaje interesante. Scannerul de amprente este clasic si plasat pe partea din spate, sub camerele foto, si tot pe spate veti descoperi inscriptia LG, si logoul companiei din Coreea de Sud.

Ecranul are 5.7-inch in diagonala, cu rezolutie HD Plus. Este vorba despre un ecran FullVision cu notch, a carui rezolutie merge spre 1520 x 720 pixeli. Aspectul ecranului este important. El este unul modern, cu o ratie 18.9:9.

LG K31 este un telefon din zona „affordable” si apare deja pe anumite site-uri din Statele United. Costa 150 de dolari si foloseste procesorul MediaTek MT6762, cuplat cu 2GB RAM si 32 GB dedicati stocarii de date. Memoria sa nativa va putea fi insa extinsa cu ajutorului unui card microSD, pentru ca LG K31 are un astfel de slot dedicat. Mai mult, spre placuta noastra surpriza, LG K31 are buton dedicat in partea stanga pentru Google Assistant.

Detaliile foto nu sunt impresionante, dar ajuta. Mai exact, LG K31 este echipat cu camera foto duala pe spate, iar senzorul principal are 13 megapixeli si apertura f/1.8. Al doilea senzor este unul ultra-wide, cu apertura f/2.2 si rezolutie de 5 megapixeli. Pentru selfie-uri si sesiuni de video calling, device-ul are o alta camera de 5 megapixeli pe partea din fata si apertura f/2.2.

LG K31 este sustinut de o baterie de 3.000 de miliamperi si ruleaza din fabrica Android 10. Pe partea de conectivitate, modelul are suport 4G LTE, bluetooth 5.0, WiFi, port microUSB pentru incarcarea bateriei, GPS cu GLONASS si mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti. 146 de grame cantareste device-ul semn ca vorbim despre un telefon usor manevrabil. In ceea ce priveste dimensiunile sale, avem inca o veste buna. LG K31 are doar 8.63 milimetri grosime si o inaltime de 147.82 milimetri.

Etichete:

LG K31