Stiri

Specificatii tehnice LG K12 Plus. Cand apare noul smartphone al sud-coreenilor

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

LG Electronics pregateste pentru Mobile World Congress, nu doar flagship-urile LG G8 ThinQ si LG V50 ThinQ. Producatorul sud-coreean este gata sa scoata pe piata la Barcelona si urmasul lui LG K11 Plus, smartphone-ul LG K12 Plus. Avem primele informatii despre acest telefon, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice LG K12 Plus

LG a confirmat deja ca va lansa la Mobile World Congress doua smartphone-uri de top, LG G8 si LG V50. Pe langa aceste doua telefoane din seria G, LG pregateste si lansarea unui device mult mai modest. Este vorba despre LG K12 Plus, terminalul care va intra in oferta LG urmand a inlocui modelul LG K11 Plus.

Cei de la Tigers Mobile au aflat si cea mai mare parte a specificatiilor tehnice pe care le va incorpora noul LG K12 Plus.

Conform sursei citate, acest device va avea la bord o memorie RAM de 3GB, cu o capacitate nativa de stocare a datelor de 64 GB. Aproape sigur, LG K12 Plus va avea slot micro SD dedicat extinderii memoriei native a terminalului.

Din punct de vedere software, LG K12 Plus se va baza pe Android 8.1 Oreo, un sistem de operare mai vechi. Evident, ar fi fost de preferat noul Android 9.0 Pie, dar probabil ca producatorul sud-coreean cauta sa ofere un echilibru intre performanta posibila a device-ului si sistemul de operare, fara a forta o eventuala lipsa de compatibilitate cu cerintele celui mai nou sistem de operare de la Google.

Ecranul lui K12 Plus va avea o rezoulutie HD + adica 1440 x 720 pixeli si o densitate a pixelilor de 280 pixeli per inch. Succesorul oficial al lui LG K11 Plus se va baza pe procesorul MediaTek MT6762, ceea ce ne face sa credem ca LG K12 Plus va avea la bord noul chipset al companiei MediaTek, Helio P22. Va reamintesc ca primul smartphone cu procesor Helio P22 de pe piata a fost Vivo Y83, un device care din punctul meu de vedere ofera un nivel ceva mai bun de performanta decat anunta a aduce LG K12 Plus.

Foarte probabil, noul K12 Plus nu va avea ecran cu decupaj, sau cel putin asta sustin cei de la Tigers Mobile. Marginile sale vor fi destul de evidente sustine sursa citata, care mai noteaza ca LG K12 Plus propune un design destul de invechit prin comparatie chiar cu Vivo Y83. In schimb, foarte probabil, LG K12 Plus va fi un smartphone ceva mai ieftin si mai accesibil ca pret, prin comparatie cu telefonul celor de la Vivo.

Vom reveni si noi cu detalii despre K12 Plus dupa lansarea oficiala a device-ului. Ramane de vazut ce pret vor stabili cei de la LG ca merit acest nou smartphone.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG K12 Plus