Reviews

Specificatii tehnice LG G8 ThinQ. Device-ul va avea la bord tehnologie „Sound on Display”

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Fiecare producator important lucreaza intens in aceasta perioada la noile sale terminale de top pentru anul in curs. Printre ei, LG Electronics, care va lansa in acest an, modelul LG G8 ThinQ. Diverse scurgeri de informatii confirma felul in care va arata device-ul, dar si configuratia interna la care ne putem astepta. Avem si noi detalii despre LG G8 ThinQ in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice si design LG G8 ThinQ

Noul smartphone de top al companiei LG Electronics se va baza pe o tehnologie unica de tip „Sound on Display”. Mai mult, display-ul este confirmat ca fiind unul de top, iar bateria imensa din spatele smartphone-ului va fi unul dintre detaliile importante ale device-ului. Nu in ultimul rand, LG G8 ThinQ va avea un procesor Snapdragon de ultima generatie la bord.

Viitorul flagship al companiei sud-coreene a fost capturat din deferite unghiuri, iar design-ul sau seamana intr-adevar izbitor cu ceea ce ofereau ca imagini de presa exclusive cei de la CAD in cele mai recente scurgeri de informatii.

LG G8 ThinQ va avea decupaj de tip iPhone, un detaliu la care compania sud-coreeana nu pare decisa sa renunte. Se pare ca in interiorul acestui decupaj se vor gasi o serie de senzori importanti, printre care si un proiector infrarosu. Se speculeaza de asemenea ca LG urmareste sa excluda din configuratia viitorului smartphone de top LG G8 ThinQ senzorul clasic de amprente, iar principalul detaliu de ultima generatie pe care il vom descoperi la acest capitol va fi legat de deblocarea faciala a device-ului.

Pe langa spectaculoasa tehnologie „Sound on Display”, LG G8 ThinQ se va prezenta cu o camera foto duala pe partea sa din spate, iar corpul metalic va avea gravat logo-ul G8 ThinQ. In partea dreapta a device-ului, acesta va avea butonul power precum si slotul SIM. In acelasi timp, butoanele de volum si butonul Google Assistant se vor regasi in partea opusa (stanga). Din pacate, cel putin pentru moment, nicio randare importanta din presa internationala nu descrie cum va arata partea de jos a terminalului.

In materie de specificatii tehnice, putem confirma faptul ca LG G8 ThinQ se va baza pe un display superb cu aspect 19.5:9 si o diagonala de 6.1-inch. Device-ul va fi mai subtire si mai putin inalt decat modelele LG G7 sau LG V40 urmand a avea 152 mm inaltime, 72 mm latime si 8.4 milimetri grosime.

LG vrea sa-si anunte noul flagship la Mobile World Congress, iar toate detaliile indica faptul ca LG G8 ThinQ va avea la bord un procesor Snapdragon 855 de la Qualcomm, dar si o baterie imensa de 4.000 de miliamperi.

Specificatii cheie LG G8 ThinQ

– Procesor Snapdragon 855 de la Qualcomm
– Display cu diagonala de 6.1-inch, aspect 19.5:0
– Baterie de 4.000 de miliamperi
– Tehnologie de tip „Sound on Display”
– Tehnologie 5G
– Camera foto duala pe spate
– 8.4 milimetri grosime
– 152 milimetri inaltime
– 72 milimetri latime
– Decupaj de tip iPhone
– Constructie din sticla si metal

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG G8 ThinQ