Stiri

Specificatii tehnice LG G7 ThinQ, confirmate de producator

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Specificatii tehnice LG G7 ThinQ > De pe blogul nostru ati putut afla cand va fi lansat oficial LG G7 ThinQ, viitorul flagship al companiei LG Electronics. Astazi, primim confirmarea oficiala din partea producatorului a catorva specificatii tehnice LG G7 ThinQ.

Specificatii tehnice LG G7 ThinQ

LG Electronics a confirmat oficial detalii importante despre viitorul sau varf de gama, modelul LG G7, care primeste si terminatia ThinQ (va reamintim ca linia ThinQ a fost oficializata de producator la Mobile World Congress 2018, cand compania a lansat oficial pe piata, modelul LG V30s ThinQ). Terminalul va fi prezentat saptamana viitoare de producatorul sud-coreean si confirma in materie de configuratie, speculatiile din ultima perioada.

Specificatii tehnice LG G7 ThinQ » Noul varf de gama LG va fi echipat cu un ecran LCD si nu cu unul OLED. O decizie care poate parea in principiu ciudata, mai ales ca seria V30 de la  producator beneficia de display-uri de tip OLED. Vom avea totusi o rezolutie foarte foarte buna si o diagonala extrem de generoasa, detalii care cresc nivelul de interes pentru acest dispozitiv. G7 ThinQ se va baza pe un ecran de 6.1-inch in diagonala, cu rezolutie Quad HD + adica 3120 x 1440 pixeli. LG ne surprinde placut prin faptul ca panelul LCD de pe G7 ThinQ are o rezolutie foarte buna si va fi vorba de o rezolutie pe format 19.5:9 (aspect ratio). Nivelul de luminozitate al ecranului atinge 1000 niti, ceea ce inseamna ca viitorul utilizator al LG G7 ThinQ va profita din plin de pe urma device-ului, care va putea oferi imagini clare si de foarte buna calitate, chiar si in conditii de iluminat puternice. LG numeste acest ecran”Super Bright Display”, adica un fel de „ecran super luminos”, o denumire care spune multe despre planurile companiei legate de acest model de device.

Specificatii tehnice LG G7 ThinQ

Specificatii tehnice LG G7 ThinQ » Compania sud-coreeana confirma faptul ca noua baterie de pe modelul sau de top va consuma cu pana la 30% mai putine resurse decat bateria precentului flagship al seriei G. Ecranul device-ului va avea, asa cum se specula, breton. Insa acest decupaj va putea fi ascuns din optiunile telefonului, la fel cum se intampla pe modelul Huawei P20 Pro si la fel cum se va intampla pe modelul de top al OnePlus, viitorul OnePlus 6. Marginile vor fi usor reduse, ceea ce inseamna ca vom avea un raport ecran corp chiar si mai bun decat anticipat, si categoric mai bun decat pe LG G6.

Specificatii tehnice LG G7 ThinQ » LG confirma totodata prezenta catorva „moduri” importante, printre care se aminteste Eco Mode, cel al carui scop este maximizarea eficientei bateriei telefonului in timp ce tine luminozitatea device-ului la nivel mediu. Pe LG G7 ThinQ va exista si un Cinema Mode, dar si un Sports Mode, care vor ajusta culorile si luminozitatea display-ului automat, in functie de preferintele celui care doreste sa vizioneze ceva pe noul flagship LG. Totul, pentru o experienta de o si mai buna calitate. Conform producatorului, noul model de telefon de top va asigura o experienta vizuala mobila fara precedent. LG G7 ThinQ va avea la bord un procesor Snapdragon 835 sau 845, in timp ce memoria RAM va fi cu siguranta superioara celei de anul trecut.

Suntem si noi curiosi sa o testam, asa ca asteptam cu nerabdare lansarea noului varf de gama al sud-coreenilor. Vom updata acest articol pe masura ce informatiile despre viitoarele specificatii tehnice LG G7 ThinQ se vor confirma.

sursa: social.lge.co.kr

Summary
Article Name
Specificatii tehnice LG G7 ThinQ, confirmate de producator
Description
Specificatii tehnice LG G7 ThinQ: prin intermediul producatorului sud-coreean aflam o parte importanta din configuratia viitorului flagship
Author
Publisher Name
Catmobile