Reviews

Specificatii tehnice si pareri despre Huawei P Smart Pro. Telefonul a fost lansat oficial pe piata

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Putin peste 1.500 de lei va costa noul Huawei P Smart Pro, un telefon care a fost lansat oficial de catre compania Huawei în mai multe tari din Europa. Device-ul pleaca de la suma de 350-360 de dolari si va fi disponibil pe culorile Midnight Black (Negru) și Breathin Crystal). In principiu, vorbim despre o versiune de rebranding a device-ului cunoscut sub numele de Huawei Y9s, care pe anumite piete din Asia este cunoscut si ca Honor 9X. Sa vedem ce specificatii aduce si cum arata noul model Huawei P Smart Pro.

Specificatii tehnice si pareri Huawei P Smart Pro

Huawei P Smart Pro dispune de un ecran FHD + Ultra FullView de 6,59 inchi cu rezoluție de 1080 x 2340 pixeli și un aspect modern de 19,5: 9. Sub capotă, telefonul va fi alimentat de un octa-core Kirin 710F SoC, cuplat cu 6 GB RAM și 128 GB stocare. Pe dispozitiv există un slot de card de memorie extern pentru extinderea capacitatii native de stocare a datelor.

În ceea ce privește departamentul de camere, telefonul este echipat cu o configurație cu cameră triplă pe panoul din spate. Acesta este la randul sau alcătuit dintr-un senzor primar de 48 de megapixeli (cu deschidere f / 1,8), un al doilea senzor de 8 megapixeli cu câmp de vedere de 120 ° și apertura f / 2.4 , plus un senzor de adâncime de 2 megapixeli cu diafragma f / 2.4. Pentru partea din față, există o cameră selfie pop-up motorizată cu 16 megapixeli.

Huawei P Smart Pro rulează interfata EMUI 9.1 din cutie, bazat pe Android 9 Pie și este susținut de o baterie de 4.000mAh.

Huawei P Smart Pro

Huawei P Smart Pro

Telefonul are un scaner de amprentă montat lateral pe partea dreaptă. Funcțiile de conectare includ suport dual SIM, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.2, USB-C și jack audio 3.5mm.

Procesor puternic, memorie RAM mare și capacitate de stocare mai mult decât suficientă

La prima vedere, noul P Smart Pro pare un device destul de promițător. Terminalul include un procesor nou, dezvoltat in house de compania Huawei.

Este vorba despre Kirin 710F SoC, un chipset dedicat zonei mid-range. Acest SoC găzduiește un procesor octa-core cu patru nuclee Cortex A-73 și 4 nuclee Cortex A-53. Este oferit într-o singură variantă care primește 6 GB RAM și 128 GB stocare internă. Mi se pare o capacitate suficient de mare si atractiva pentru zona medie.

P Smart Pro primește o baterie de 4.000 mAh destul de mare, dar este livrat cu un încărcător standard de 10 W și nu pare să ofere suport pentru nicio formă de încărcare rapidă. Totuși, telefonul primește un slot USB Type-C.

Ceva semne de ingrijorare? Sa zicem ca da. Momentan, nu se vorbeste despre vreun update la cea mai noua versiune a sistemului de operare Android 10, cel mai recent lansat pe piata de Google. Totul se „datoreaza” relației complexe a celor de la Huawei cu Google, în urma recentului război comercial.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei P Smart Pro