Stiri

Specificatii tehnice HTC U12

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Multumita lui @LlabTooFeR, un developer ROM care se bucura de o credibilitate maxima atunci cand vine vorba de HTC, aflam in sfarsit detalii importante despre specificatii tehnice HTC U12, viitorul varf de gama al companiei taiwaneze.

Teoretic, asa cum este anuntat, HTC U12 va fi succesorul lui HTC U11, insa nu exista momentan o confirmare categorica (sau oficiala) ca modelul va purta acest nume.

Specificatii tehnice HTC U12

Specificatii tehnice HTC U12 »» Noul varf de gama al HTC va fi intr-adevar unul care „pe hartie” va avea un cuvant greu de spus in topul celor mai bune telefoane din acest an.

Specificatii tehnice HTC U12

Fara doar si poate, un prim detaliu oferit de @LlabTooFeR ne atrage atentia: viitorul flagship al HTC se va baza pe un ecran de 5.99 inch in diagonala, cu rezolutie Quad HD+ si un aspect 18:9, in trend. HTC inclina deci despre display Full Screen cu aceeasi diagonala mare si cu o rezolutie spectaculoasa.

Intre aceste specificatii tehnice HTC U12 oferite de aceeasi sursa, remarcam si prezenta procesorului de top din acest an pentru telefoanele cu Android. Snapdragon 845 de la Qualcomm este procesorul care va echipa HTC U12 si totodata, cel mai puternic chipset pentru telefoanele premium cu acest sistem de operare.

Se pare ca taiwanezii vor cupla acest chipset cu 6 GB dedicati memoriei de tip RAM si cu 256 GB dedicati stocarii interne de date (memoriei flash). Ni se sugereaza de asemenea din „aceasta scapare de pe internet” ca HTC U12 se va bucura de un setup dual pe spate in comparimentul foto, setup format dintr-o combinatie atractiva de senzori, de 12 si 16 megapixeli. Senzorii se pare ca sunt Sony IMX. Camera frontala a telefonului va avea o rezolutie de 8 megapixeli si va fi foarte utila pentru selfie-uri si video – calling.

HTC U12

Conform aceleiasi surse, in baza de specificatii tehnice HTC U12 descoperim si salutam prezenta unui sistem de operare foarte nou, Android 8.0 Oreo, adica sistemul de operare pe care-l va rula acest smartphone din fabrica.

El va fi customizat totusi cu interfata proprietara HTC Sense 10. Nu vor lipsi optiunile Edge Sense versiunea 2.0 si HTC Face Unlock pentru deblocarea faciala aa device-ului.

De asemenea, varful de gama din acest an se va bucura de certificare IP68 impotriva apei si prafului, iar autonomia sa va fi asigurata de o baterie de 3.420 de miliamperi. Conform altor randari de pe piata, telefonul va avea tehnologie de incarcare rapida Qualcomm Quick Charge 3.0.

Se aude ca HTC U12 va costa 880 de dolari, ceea ce ar inseamna ca device-ul va costa mai putin decat HTC U11 Plus disponibil pe piata pentru 929 de dolari. Vom reveni in mod categoric, cu informatii noi despre HTC U12 in aceasta perioada.

Summary
Specificatii tehnice HTC U12
Article Name
Specificatii tehnice HTC U12
Description
Specificatii tehnice HTC U12 > vezi ce configuratie va avea viitorul varf de gama al companiei taiwaneze HTC Mobile