Stiri

Specificatii tehnice Honor View 20. Telefonul va avea la bord procesorul Kirin 980 si o camera impresionanta

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Subdivizia celor de la Huawei pregateste lansarea unuia dintre cele mai atractive telefoane din portofoliul sau. Este vorba despre Honor View 20, un device super atractiv care va avea la bord, conform specificatiilor de pe site-ul AnTuTu, procesorul Kirin 980 produs de Huawei. Avem detalii in cele ce urmeaza.

Specificatii Honor View 20

Honor a lansat oficial pe piata Honor Magic 2, un device care benfeciaza de din ce in ce mai des folositul mecanism de slide. Dar Honor pregateste acum urmatorul release de senzatie, care va fi Honor View 20, adica succesorul oficial al excelentului device Honor View 10. Device-ul si-a facut deja aparitia in baza de date a site-ului de benchmark-uri AnTuTu, detaliu care ne permite sa aruncam o privire peste o buna parte dintre specificatiile sale importante.

Honor View 20 (1)

Indiscutabil atrage atentia camera foto principala cu care va fi echipat Honor View 20, o camera care va avea o rezolutie de 48 de megapixeli si care se spune ca impresioneaza deja dupa primele teste efectuate. Aproape sigur este vorba despre senzorul Sony IMX586. Dar, nu este singurul detaliu de calitate de pe noul model de telefon de la Honor.

Baza de date a site-ului AnTuTu ne dezvaluie si faptul ca terminalul se va baza pe procesorul octa-core de calibru, HiSilicon Kirin 980, adica exact acelasi tip de chipset pe care il gasim si pe puternicul device al companiei Huawei, Mate 20 Pro. Alaturi de acest procesor, va rula o memorie RAM de 8GB! Honor View 20 se va baza totodata pe o capacitate nativa de stocare a datelor de 128 GB (de tip UFS 2.1).

Honor View 20

Honor View 20 va rula din fabrica Android 9.0 Pie, si cel mai probabil va avea senzorul de amprente incorporat in ecran. Nu se stie inca daca ecranul sau va beneficia de decupaj circular sau va fi vorba despre un display diferit. Cele mai multe informatii anunta ca noul device al Honor va avea ecran perforat, care promite astfel un spatiu mai mare de afisare.

De remarcat ca telefonul a obtinut 291.244 de puncte in testele AnTuTu, ceea ce nu-l plaseaza tocmai departe de Huawei Mate 20 Pro, care foloseste acelasi procesor dar este un telefon mai puternic si mai scump. Apropos de pret, se zvoneste ca noul Honor View 20 ar avea un pret de plecare accesibil, undeva la 375 de euro. Vom reveni si noi cu informatii si detalii despre Honor View 20 in perioada urmatoare. Cert este ca Honor e pe cale sa lanseze un nou telefon atractiv si ne bucuram sa subliniem si noi acest lucru.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor View 20