Stiri

Specificatii tehnice Honor Note 10 via GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Brandul Honor al celor de la Huawei a inregistrat in ultimii doi ani o crestere importanta in sectorul entry level si mid-range. Terminalele produse de subdivizia gigantului din China se vand excelent atat in zona Asia Pacific, cat si in Europa.

Si 2018 pare sa se anunte inca de pe acum un an prolific pentru companie, primele rapoarte prezentate public de Honor asumand o crestere a unitatilor vandute, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Ti-am pregatit si noi un top 5 telefoane Honor in 2018, care suntem convinsi ca te va ajuta in cazul in care vrei sa-ti faci o parere cat mai clara legata de produsele acestei companii.

Tot despre Honor discutam insa in continuare, pentru ca sub-brandul companiei Huawei pregateste lansarea unui nou smartphone atractiv. Modelul Honor Note 10 pare sa faca parte din zona upper mid-range si ar urma sa fie lansat curand pe piata de grupul Honor. Device-ul tocmai ce a vizitat in mod oficial site-ul de benchmarking, GeekBench.

Honor Note 10 specificatii tehnice si rezultate in teste via GeekBench

Pana la aceasta „vizita” specificatiile tehnice ale Honor Note 10 erau doar simple speculatii de presa.

Acum, putem confirma o mare parte din configuratia noului handset, care apare in testele de specialitate ale platformei de benchmarking sub denumirea Huawei RVL-AL09. Combinatia de litere din denumirea anterioara nu este intamplatoare, pentru ca am stabilit deja ca Honor este un brand al celor de la Huawei, iar modelul Honor Note 10 are numele de cod „Honor Ravel”.

Specificatii tehnice Honor Note 10 (2)

Conform listarii din baza de date a site-ului GeekBench, ni se confirma faptul ca Honor Note 10 va fi motorizat de un procesor octa-core de 1.84 Ghz, cuplat cu 6GB RAM.

Cu toate ca GeekBench nu ne dezvaluie si numele procesorului, putem confirma ca este vorba despre Kirin 970, o constructie in house a companiei Huawei, tactat la aceeasi viteza si format din aceleasi nuclee ca si in cazul Huawei Mate 10 Pro. In plus, scorurile obtinute de cele doua terminale, sunt practic similare, astfel ca putem spune ca Honor va lansa un fel de Mate 10 Pro cu ecran si baterie mai mare.

Revenind la scorurile obtinute in testele de specialitate GeekBench, Honor Note 10 bifeaza un punctaj de 1901 puncte in testele single-core, respectiv 6818 puncte in testele multi-core. Telefonul ruleaza (asa cum era de asteptat, de altfel), Android 8.1 Oreo si are senzorul de amprente clasic montat pe partea sa din spate.

Specificatii tehnice Honor Note 10

Specificatii tehnice Honor Note 10

Ecranul este intr-adevar unul impresionant, avand o diagonala foarte generoasa de 6.9-inch cu rezolutie maxima 2K. GeekBench confirma si faptul ca Honor Note 10 se va baza pe o camera duala pe spatele sau, unul dintre senzorii de imagine urmand a avea o rezolutie de 16 megapixeli. Acumulatorul telefonului, asa cum precizam si mai sus este unul masiv: 6.000 de miliamperi!

Specificatiile Honor Note 10 vor primi un plus la nivel de transparenta odata ce terminalul va primi si certificarea TENAA din partea autoritatilor din China, un proces care se va desfasura probabil in urmatoarele zile.

Exista sanse destul de bune ca acest handset sa primeasca si tehnologie Turbo GPU inca din fabrica. Apropos, iti recomand sa verifici care sunt telefoanele Huawei si Honor care primesc update la GPU Turbo, o tehnologie care asigura o eficienta cu 60% mai mare a procesorului si placii video, dar si reduce consumul de energie al acestora, cu pana la 30%.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor Note 10