Stiri

Specificatii tehnice Honor 9X si Honor 9X Pro via AnTuTu & TENAA

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Subrandul companiei Huawei, Honor anunta doua noi terminale, pe care le va lansa oficial spre finalul lunii iulie. Este vorba despre modelele Honor 9X si Honor 9X Pro, ambele certificate deja de agentia TENAA.

Specificatii tehnice Honor 9X si Honor 9X Pro

Noile modele Honor 9X si Honor 9X Pro au primit numerele HLK-TL00, HLK-AL00 si HLK-Al10. Ele se regasesc deja in baza de date a site-ului amintit mai sus.

Se pare ca primele doua modele de mai sus sunt doua variante diferite ale modelului Honor 9X, in timp ce al treilea este noul Honor 9X Pro. Din pacate, listarile de pe site-ul TENAA nu includ si imagini ale telefoanelor.

In schimb, in materie de design, primele imagini care ne ajuta sunt cele de pe contul oficial al companiei Honor de pe Weibo.

Imaginea arata un setup triple camera pe partea din spate a modelelor Honor 9X si Honor 9X Pro. Primul model va fi disponibil in mod sigur pe culoarea mov, iar pe spate se poate observa reflexia literei „X”, cea care da numele gamei pana la urma.

Conform listarii TENAA avem si primele specificatii pentru noile telefoane Honor 9X si Honor 9X Pro.

Modelul 9X va avea un ecran de 6.59-inch in diagonala cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli. Se pare ca si modelul 9X Pro va avea exact aceleasi dimensiuni ale ecranului. Un alt aspect similar este cel legat de procesor. Modelele Honor 9X si Honor 9X Pro se vor baza pe noul chipset Kirin 810 SoC dezvoltat de Huawei pe o arhitectura de 7 nanometri. Placa video folosita de ambele terminale este ARM Mali-G52 MP6 GPU, iar variantele de memorie sunt diverse pentru ambele terminale.

In mod cert vor exista variante de 4GB RAM si 64GB (stocare de date), 6GB RAM si 128 GB (stocare de date) si chiar 8GB RAM cu 256 GB(Stocare de date). Toate versiunile vor permite extinderea memoriei native pana la 512 GB via microSD.

Honor 9X si Honor 9X Pro vor rula din fabrica Android 9.0 Pie cu EMUI 10 deasupra si vor beneficia de o baterie de 4.000 de miliamperi. Ceva diferente vor fi vizibile in sectorul foto. Modelul 9X Pro va avea un triple camera pe spate cu senzor principal de 48 de megapixeli si alti doi senori de 8 si de 2 megapixeli. In schimb, modelul Honor 9X va avea cel mai puternic senzor de imagine de 24 de megapixeli, cu aceeasi combinatie de 8, respectiv 2 megapixeli. Ambele terminale vor fi echipate cu camere selfie de 8 megapixeli si vor cantari 190 de grame fiecare.

Cu alte detalii despre modelele Honor 9X si Honor 9X Pro vom reveni si noi dupa lansarea oficiala.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor 9X si Honor 9X Pro