Stiri

Ce specificații tehnice are Samsung Galaxy Z Fold 4 în zona foto

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 7 luni

Programat să fie anunțat în a doua jumătate a acestui an, Samsung Galaxy Z Fold 4 este unul dintre telefoanele cele mai interesante pe care le așteptăm din partea gigantului din Coreea de Sud. Presa internațională prezintă deja informații legate de cum va arăta departamentul foto al acestui smartphone.

Samsung Galaxy Z Fold 4 specificații tehnice pentru zona foto

Viitorul Galaxy Z Fold 4 de la Samsung este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului și se pare că Samsung lucrează din greu pentru a îndeplini așteptările tuturor fanilor. Presa internațională scrie despre specificațiile tehnice pe care le va avea device-ul din punct de vedere foto.

Cei de la Ice Universe anunță că sistemul de tip ”triple camera” al lui Galaxy Z Fold 4 va avea o cameră principală de 50 de megapixeli, un obiectiv ultrawide de 12 megapixeli și o cameră teleobiectivă de 12 megapixeli cu zoom 3x. În timp ce senzorii primari și ultra-larg par să fie identici cu cei de pe Galaxy S22 și S22+, se așteaptă ca teleobiectivul să fie mai bun decât orice alt senzor de acest tip de pe orice smartphone Samsung Galaxy.

Ice Universe mai spune că Galaxy Z Fold 4 va avea cea mai puternică cameră 3x pe care a incorporat-o Samsung vreodată, o cameră care va fi mai puternică chiar și decât cea de pe S22 Ultra.

În altă ordine de idei, presa din Coreea de Sus crede că viitorul Galaxy Z Fold 4 va adopta designul de la Galaxy S22 Ultra și asta este explicabil, având în vedere că ambele sunt telefoane de top ale acestui producător. Galaxy Z Fold 4 ar urma să aibă un ecran de 6,2 inchi, dar și un ecran de 7,6 inchi în interior când este desfășurat. Este vorba despre un panou OLED cu rată de reîmprospătare ridicată.

Dispozitivul are părțile plate și are o configurație de difuzoare stereo. Totodată, va veni echipat cu un port de tip C în partea de jos. Există un buton de pornire integrat cu senzor de amprentă în partea dreaptă, iar smartphone-ul este de așteptat să aibă și un design îmbunătățit al balamalei.

În ceea ce privește cel de-al doilea pliabil care urmează să fie anunțat, acesta va avea un design care va arăta asemănător cu generația actuală Galaxy Z Flip 3. Cu toate acestea, vor exista câteva modificări minore la dimensiuni. Telefonul ar trebui să fie disponibil și în mai multe opțiuni de culoare. Va avea același aspect dublu ton cu două camere în spate.

sursa foto: notebookcheck