Reviews

Specificatii si pareri Moto G Stylus. Telefonul are baterie de 4.000 mAh si camera selfie de 25 megapixeli

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala pe piata, mai toate specificatiile tehnice ale noului Moto G Stylus au iesit la suprafata in mediul online. Un smartphone din zona mid-range, cu detalii atractive din punct de vedere al configuratiei interne si cu o constructie aproape premium, care tradeaza o calitate certa. Iata lista de specificatii a lui Moto G Stylus, care momentan nu poate avea insa caracter oficial:

6.36-inch (2300×1080 pixels) FHD+ LCD screen
Octa Core Snapdragon 665 11nm Mobile Platform (Quad 2GHz Kryo 260 + Quad 1.8GHz Kryo 260 CPUs) with Adreno 610 GPU
Android 10
4GB RAM, 64GB /128GB internal storage, expandable memory up to 512GB with microSD
48MP (f/1.7 primary Samsung GM1 sensor) + 2MP (f/2.2 macro sensor) + 16MP (f/2.2 117° wide-angle action camera)
25MP (f/2.0) front camera
Rear-mounted fingerprint sensor
Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS, USB Type-C
4000mAh with support for 10W charging

Pareri despre Moto G Stylus

Noul smartphone Moto G Stylus va fi introdus oficial de catre producator cu ocazia Mobile World Congress din aceasta luna. Nu va fi singurul dispozitiv cu care Motorola se va prezenta la standurile cunoscutului eveniment.

El va fi insotit de alte doua terminale despre care am mai vorbit deja pe blogul CatMobile. Este vorba despre Moto G8 si Moto G8 Power. Cu alte amanunte despre acestea din urma, vom reveni de asemenea in perioada urmatoare. Pana atunci, ramanem la Moto G Stylus, un telefon despre care am aflat deja, aproape toate specificatiile tehnice.

Unul dintre detaliile care atrag la noul Moto G Stylus este bateria mare cu care device-ul va fi echipat. Se pare ca vom avea parte de un acumulator de 4.000 de miliamperi, care primeste si suport pentru incarcare rapida la 10W. Este un plus considerabil pentru un telefon din zona mid-range, in conditiile in care, aproape sigur, autonomia sa va fi una foarte buna. Si nu avem motive sa ne indoim de asta, pentru ca experientele de pana acum din aceasta gama, cel putin la nivel de autonomie a bateriei, nu au fost deloc rele.

Noul model Moto G Stylus va suporta conectivitate 4G VoLTE. Sigur, nici vorba de 5G, dar nici nu ne asteptam la asta. In schimb: veste buna! Moto G Stylus va rula din fabrica Android 10, ceea ce nu e deloc putin lucru. Apreciem interesul Motorola pentru trecerea la un nivel software superior si il tratam ca atare. Este un plus pentru noul Moto G Stylus si merita sa subliniem asta.

Diagonala ecranului Moto G Stylus va fi de 6.36 inch. Este vorba despre un LCD cu rezolutie 2300 x 1080 pixeli, care nu suna deloc rau. Pe noul device veti beneficia de aplicatia Moto Note, care va permite sa utilizati stylus-ul telefonului pentru a desena. Puteți, de asemenea, să urmăriți locația stylusului utilizând aplicația, care va înregistra, de asemenea, ora și locația dispozitivului ultima dată când ați dezlipit stylus-ul dee corpul său. Atunci când stylus-ul nu a fost reintrodus în dispozitiv o perioadă de timp, aplicația poate trimite o notificare prin care amintește utilizatorului ca este cazul sa o faca. Este o functie interesanta, pe care de asemenea o apreciem ca atare.

In ceea ce priveste procesorul si nivelul de memorie, Moto G Stylus primeste sprijinul octa-core-ului Snapdragon 665, un chipset dezvoltat pe o platforma de 11 nanometri, cu viteza maxima de 2.00 Ghz. El este cuplat cu placa video Adreno 610 GPU si cu o memorie RAM de 4GB. Consideram ca este suficient pentru ceea ce vrea si poate oferi acest telefon din zona mid-range. Capacitatea nativa de stocare a datelor este de 64GB pe una dintre versiuni, respectiv 128GB pe o alta versiune mai puternica. Ambele, pot fi extinse pana la 512 GB via microSD. Senzorul clasic de amprente se afla pe spatele device-ului, iar in sectorul foto ne declaram impresionati de camera foto de 25 de megapixeli dedicata selfie-urilor si sesiunilor de video calling. Aceasta camera are o apertura f/2.0. Camera principala este tripla. In sensul ca vine cu un senzor principal de 48 de megapixeli cu deschidere f/1.7 (marca Samsung), cu un al doilea senzor (macro senzor) de 2 megapixeli (apertura f/2.2) si cu un al treilea senzor (wide angle action camera) de 16 megapixeli.

Una peste alta, Moto G Stylus arata bine si pare sa aiba o configuratie buna pentru zona mid-range. Sigur, stylus-ul este un plus caracteristic acestei game si face cumva device-ul si mai interesant. Vom reveni si cu alte amanunte despre Moto G Stylus in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto G Stylus