Stiri

Specificatii si data de lansare Honor V10

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va anuntam recent ca Honor V10 ar urma sa fie lansat conform celor mai recente informatii in foarte scurt timp. Lansarea smartphone-ului cu display Full HD + de 5.99-inch pare intr-adevar sa se apropie, tinand cont ca modelul Honor V10 a primit si certificarea TENAA conform presei chineze.

Specificatii si data de lansare Honor V10

Initial s-a speculat ca modelul ar urma sa fie lansat doar in data 5 decembrie, dar ultimele stiri dinspre Huawei anunta un eveniment important pe data de 28 noiembrie la Beijing. In acest context, modelul cu numarul BND-AL00 apare in baza de date a site-ului TENAA si presa de specialitate noteaza ca de fapt acesta ar urma sa fie viitorul Honor V10.

Honor V10 (2)

Conform listarii care certifica autorizatia producatorului de a lansa acest terminal in spatiul asiatic (zona China), modelul BND-AL00 va fi motorizat de un procesor Kirin 970, chipset produs chiar de catre Huawei. In teaser-ul oficial al produsului, compania chineza ne lasa de altfel sa intelegem ca Honor V10 va fi echipat cu aceasta platforma. Prin urmare, sunt sanse destul de mari ca modelul BND-AL00 sa fie intr-adevar flagshipul Honor V10.

Se pare ca smartphone-ul va avea scannerul de amprente montat pe spate, in contextul in care acest Honor V10 vine cu design full screen. Imaginile scapate in presa sugereaza ca smartphone-ul din baza de date TENAA considerat viitorul Huawei Honor V10 va avea o constructie metalica, perfect asociata cu ecranul de 5.99 inch cu rezolutie Full HD+.

Honor V10

Procesorul Kirin 970 va fi asociat conform acestei listari cu 6GB memorie RAM, in timp ce capacitatea de stocare a datelor va fi una diferita in functie de versiune: 64 GB memorie ROM sau 128 GB memorie ROM.

Camera principala a device-ului va fi una duala, cu senzori de 16 si 20 de megapixeli pe spate, in timp ce frontal, noul Honor V10 va avea o camera principala de 13 megapixeli pentru selfie-uri si video – calling. Flagship-ul va include o baterie generoasa de 3.750 de miliamperi cuplata cu 22.5W Super Charge. Se pare ca Honor V10 va avea din start Android 8.0 Oreo, un sistem de operare pe care Huawei il va customiza cu interfata EMUI 8.0, cea pe care o putem observa si pe seria Mate 10 a producatorului.

Zvonurile sugereaza ca Huawei V10 al subdiviziei Honor va costa 450 de dolari si va deveni oficial incepand cu 28 noiembrie. Lansarea in Europa va avea loc pe 5 decembrie la Londra.

sursa: news.mydrivers.com

Summary
Specificatii si data de lansare Honor V10
Article Name
Specificatii si data de lansare Honor V10
Description
Honor V10 a obtinut certificarea TENAA si se apropie cu pasi repezi de lansarea oficiala care va avea loc si in Asia si in Europa