Stiri

Specificatii Samsung Galaxy S11 Plus. Terminalul are ecran de 6.9-inch si penta camera

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Aici ai specificatii Samsung Galaxy S11 Plus. Este acea perioadă a anului in care scurgerile de informatii despre viitoarele terminale lansate de marile companii se inmultesc. Randarile privind gama Galaxy S de la Samsung urmeaza de altfel aceasta linie, iar in ultimele ore au iesit la suprafata mai multe detalii despre terminalele Samsung Galaxy S11 si Samsung Galaxy S11e. Acum, este momentul sa aruncam o privire peste lista de specificatii Samsung Galaxy S11 Plus, unul dintre cele mai interesante telefoane din finalul anului.

Specificatii Samsung Galaxy S11 Plus

Aici ai specificatii Samsung Galaxy S11 Plus. Conform celor mai noi randari din mediul online, noul varf de gama de la Samsung Electronics se va baza pe un ecran dinamic de tip AMOLED, curbat, cu diagonala de 6.9-inch. Aproape sigur, rezolutia acestui ecran va fi Quad HD+.

Mai mult decat atat, cele mai noi informatii despre lista de specificatii Samsung Galaxy S11 Plus anunta ca device-ul va beneficia de penta camera, cu autofocus rapid dedicat. Cu toate acestea, din pacate, cel putin in acest moment, combinatia dintre camerele Pena nu este momentan cunoscuta, in ciuda numeroaselor zvonuri legate de specificatiile senzorilor.

Se pare ca unul dintre acesti senzori de imagine va avea 108 megapixeli si va fi un senzor de tip ISOCELL Bright HMX, iar un alt senzor ar fi cel de tip ToF. La fel ca in cazul Galaxy Note 10 si Galaxy Note 10 +, noul model Samsung Galaxy S11 Plus va avea o „gaura” in ecran, acolo unde se va gasi si camera frontala a terminalului. În ceea ce privește plasarea butoanelor, se spune că butoanele de pornire și butoanele de volum sunt la marginea stângă, iar difuzoarele la marginea de jos a smartphone-ului.

Mai mult, se spune că Galaxy S11 Plus are urmatoarele dimensiuni: 166,9 x 76 x 8,8 mm cu mentiunea ca grosimea device-ului ajunge la 10,2 mm în jurul bumpului camerei din spate. Detaliile procesorului, memoriei, stocării și bateriei nu sunt încă cunoscute. Cel mai probabil, noua nava amiral va rula din fabrica Android 10, cel mai nou sistem de operare de la Google. Producatorul va apela la propria interfata.

Samsung este de așteptat să dezvăluie seria Galaxy S11 la Mobile World Congress (MWC) în februarie 2020 sau în jurul acelei date, astfel că ar trebui să știm mai multe informații în perioada următoare. Firesc, vom reveni si noi cu mai multe informatii despre lista de specificatii Samsung Galaxy S11 Plus in perioada ce urmeaza. Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro pentru mai multe detalii.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy S11 Plus