Stiri

Specificatii tehnice Samsung Galaxy M30. Detalii confirmate dupa ultima randare online

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Samsung a debutat in acest an seria Galaxy M. Primele doua device-uri din aceasta noua gama, Samsung Galaxy M10 si Samsung Galaxy M20 si-au facut deja aparitia si vor fi scoase la vanzare incepand cu aceasta luna. Urmatorul terminal din aceasta gama, de pe lista celui mai important producator din Asia este Samsung Galaxy M30. Despre el, avem detalii in cele ce urmeaza, bazandu-ne pe o randare online recent aparuta.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy M30

Conform tipster-ului Sudhanshu Ambhore, noul smartphone Samsung Galaxy M30 va incorpora un ecran de 6.38-inch in diagonala cu rezolutie Full HD Plus adica 2220 x 1080 pixelil. Acest ecran va avea tehnologie AMOLED si un format cat se poate de modern. Nu va lipsi din peisajul vizual, decupajul de tip waterdrop.

Aceeasi sursa dezvaluie faptul ca terminalul va fi echipat cu noul procesor Samsung Exynos 7904, acelasi procesor pe care il gasim si in interiorul Samsung Galaxy M20. Noul procesor Exynos 7904 este replica pe care Samsung o ofera unor companii din China, obisnuite sa detina controlul pe segmentul telefoanelor de buget.

Vorbim despre un procesor octa-core, din seria Exynos 7 Series, care vine cu doua nuclee Cortex A53 de 1.8 Ghz si cu alte sase nuclee Cortex A53 de 1.6 Ghz. Asa cum intuiti, primele doua sunt destinate inaltei performante, in vreme ce urmatoarele sase sunt perfect optimizate pentru un consum cat mai redus de energie. Foarte atractiv in configuratia noului chipset Exynos 7904 este modemul LTE 4G, capabil sa atinga viteze de pana la 600 Mbps in ceea ce priveste download-ul.

Alaturi de acest chipset, va functiona o memorie RAM de 4GB, in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor va fi de 64 GB. Foarte probabil, desi neconfirmat de sursa respectiva, device-ul va avea slot dedicat pentru carduri de memorie microSD.

Acelasi tipster confirma ca noul Samsung Galaxy M30 se va baza pe o camera principala duala, cu senzori de imagine de 13 megapixeli si apertura f/1.9 respectiv 5 megapixeli si apertura f/2.2. Selfie camera va avea o rezolutie de 16 megapixeli si o apertura f/2.0. Prin urmare, la acest capitol „foto”, noul model M30 sta destul de bine si promite o performanta ridicata pentru nivelul mid-range.

Foarte interesant este ca M30 va avea la bord o baterie de 5.000 de miliamperi, adica aceeasi baterie pe care o gasim si in configuratia modelului Galaxy M20. Conform sursei citate, Galaxy M30 va cantari 175 de grame si va avea o grosime de 8.4 milimetri. Celelalte dimensiuni sunt: 159 milimetri inaltime si 75.1 milimetri latime. Cu mai multe detalii despre modelul Samsung Galaxy M30 vom reveni si noi dupa lansarea oficiala a produsului.

Etichete:

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy M30