Stiri

Specificatii Samsung Galaxy M10, primul device din seria Galaxy M, noua clasa entry level de la Samsung

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Compania Samsung Electronics (verifica oferta de huse Samsung) lucreaza la o serie noua de telefoane intitulata „Galaxy M”.

Despre aceasta serie, presa din Coreea de Sud scrie ca va reprezenta fuziunea seriilor Galaxy J, Galaxy C si Galaxy On, astfel ca, cel mai probabil, vom vedea in curand, lansate oficial pe piata, device-uri precum Samsung Galaxy M10, Galaxy M20, Galaxy M30 si Galaxy M40. Toate aceste device-uri vor face parte din clasa entry-level a producatorului urmand a avea specificatii oarecum similare si un design apropiat la nivel de constructie.

Dintre ele, Samsung Galaxy M10 este primul care primeste o certificare oficiala. Noul smartphone a primit certificarea FCC din China, prilej cu care presa de specialitate a pus mana pe primele specificatii oficiale ale handset-ului. Aruncam si noi o privire peste ele, ceva mai jos.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy M10

Cu ajutorul celor de la Nashville Chatterclass, noul Samsung Galaxy M10 este „cunoscut” chiar inainte de lansarea sa oficiala. Presa de specialitate din Asia ofera specificatiile telefonului cu cateva zile inainte de prezentarea sa. Certificarea primita in China de acest dispozitiv, prin intermediul celor de la FCC ne permite sa-i cunoastem configuratia interna.

Astfel, Samsung Galaxy M10 se va baza pe un ecran de 6.0-inch in diagonala, care nu va fi atat de mare pe cat „suna” daca tinem cont de faptul ca telefonul va avea un ecran modern. Este vorba despre un display din categoria Infinity-V, care tinand cont totusi de dimensiunile sale va fi sprijinit si de o baterie pe masura. Acumulatorul noului Samsung Galaxy M10, chiar daca nu i se cunoaste capacitatea via FCC, va fi probabil unul de 3.400 de miliamperi sau 3.500 miliamperi

Noul Samsung Galaxy M10 va rula din fabrica Android 8.1 Oreo, customiza cu interfata dezvoltata in-house de catre producator. Smartphone-ul va avea la interior un procesor Exynos 7870 SoC, pe care Samsung a decis sa-l cupleze cu o memorie RAM de 3GB si cu versiuni de 16GB, respectiv 32 GB pentru stocarea de date. Ambele versiuni de ROM vor putea fi extinse cu ajutorul slotului microSD pentru carduri de memorie, dar numai pana la 64 GB, ceea ce suna putin surprinzator.

155.7 milimetri inaltime va avea acest device si 75.8 milimetri latime. El va beneficia de conectivitate 4G de tip VoLTE, dar si de Wi-Fi 802.11 si de tehnologie bluetooth v4.2. Senzorul de amprente al telefonului va fi unul clasic, amplasat pe spatele dispozitivului.

Chiar daca nu se cunoaste decat unul dintre senzorii foto al telefonului, Samsung Galaxy M10 va avea un sistem dual camera pe spate, format dintr-un senzor de imagine de 13 megapixeli si dintr-un al doilea senzor de imagine de 5 megapixeli, noteaza presa din China.

Cu informatii noi despre seria „Galaxy M” si, implicit, si despre Samsung Galaxy M10 vom reveni si noi in perioada urmatoare. Momentan, stim ca device-ul de buget de la Samsung va fi disponibil pe culori precum albastru si gri inchis. Asteptam cu interes detalii despre pretul sau de achizitie.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy M10