Stiri

Specificatii tehnice Samsung Galaxy F42 5G

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Modelul Samsung Galaxy F42 5G va fi lansat în curând pe piață de compania sud-coreeană. Înainte de lansare, modelul cu numărul SM-E426S și-a făcut apariția pe site-ul de specialitate GeekBench, astfel că putem arunca o privire peste specificațiile sale tehnice.

Specificații tehnice Samsung Galaxy F42 5G via GeekBench

Samsung se pregătește să lanseze încă un telefon din seria F. Noul smartphone din această gamă se cheamă Samsung Galaxy F42 5G, iar presa internațională dezvăluie că telefonul a fost văzut pe site-ul de benchmarking Geekbench, dezvăluindu-și astfel o parte din specificațiile sale cheie.

Galaxy F42, un telefon 5G, a apărut cu numărul său de model SM-E426S pe site-ul de benchmarking.

Listarea de pe site-ul Geekbench arată că procesorul MediaTek Dimensity 700 va alimenta smartphone-ul. Acesta este listat pe Geekbench cu chipset-ul MediaTek MT6833V. Dispozitivul este încărcat cu 6 GB RAM. Cu toate acestea, s-ar putea să existe mai multe variante RAM atunci când device-ul va fi lansat oficial pe piață

Continuând să răsfoim site-ul GeekBench, aflăm că telefonul rulează pe sistemul de operare Android 11. Probabil că va veni cu interfața One UI Core 3.1 deasupra. Desigur, apariția sa pe site-ul amintit, ne ajută să înțelegem și cum s-a descruca SAmsung Galaxy F42 în primele teste efectuate. Astfel, telefonul a primit 558 de puncte la testul single-core și 1513 puncte la testul multi-core.

Înainte de a apărea pe Geekbench, telefonul a fost, de asemenea, reperat pe diverse site-uri de certificare, cum ar fi Wi-Fi Alliance, Bluetooth SIG și Bureau of Indian Standards (BIS). Listarea BIS sugerează că telefonul va fi lansat și pe piețe internaționale, foarte probabil, inclusiv Asia și Europa. Vă reamintim că modelul Samsung Galaxy F42 5G a fost recent reperat pe Google Play Console. Listarea arată că telefonul acceptă o rezoluție Full HD + adică 1080 x 2009 pixeli. Cu toate acestea, dimensiunea exactă a ecranului nu este dezvăluită. Și din această sursă aflăm că într-adevăr procesorul MediaTek MT6833V SoC, adică Dimensity 700, este procesorul care alimentează telefonul. Mai mult, listarea dezvăluie că acesta va fi asociat cu placa video GPU Mali G57 și o memorie 6 GB RAM. Ne putem aștepta ca Samsung Galaxy F42 5G să vină și cu o variantă de memorie de 8GB RAM. Vom reveni cu detalii despre el, după lansarea oficială pe piață.