Stiri

Specificatii Samsung Galaxy A80. Telefonul apare listat oficial pe site-ul Samsung din India

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Zilele trecute, am aflat primele detalii si despre noul smartphone Samsung Galaxy M40, adica inca un device din seria Galaxy M pe care Samsung il adauga in acest an. Tot zilele trecute, am discutat si despre specificatiile Samsung Galaxy Note 10, un smartphone pe care foarte multi fani il asteapta cu sufletul la gura. Ramanem in tabara sud-coreenilor si aflam ca pe site-ul Samsung din India, apar si primele detalii oficiale despre modelul Samsung Galaxy A80. Adica -ati ghicit- un telefon din seria Galaxy A pregatit de cel mai mare producator din Coreea de Sud pentru acest an. Se pare ca telefonul va fi lansat oficial pe 15 iunie in India, dar momentan, producatorul nu a confirmat aceasta data de lansare.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy A80

Samsung a lansat modelul A70 in aprilie pe piata internationala. Cam in aceeasi perioada a fost anuntat si Samsung Galaxy A80, astfel ca specificatiile sale nu sunt chiar o mare noutate.

Modelul in cauza este echipat cu un ecran de 6.7-inch in diagonala, cu tehnologie Super AMOLED si caracteristica „Infinity” tronand asupra sa. Rezolutia acestui display merge la 2400 x 1080 pixeli.

Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 pe site-ul Samsung din India

Sub acest ecran, Samsung a optat pentru procesorul Snapdragon 730G de la Qualcomm, un octa core care are doua dintre nucleele sale tactate la 2.2 Ghz, iar alte sase la 1.8 Ghz. In cuplaj cu acest tip de procesor functioneaza placa video Adreno 618 GPU, in timp ce memoria RAM a telefonului merge la 8GB. In plus, avem o capacitate nativa de stocare a datelor destul de mare: 128 GB.

Foarte interesant este ca modelul Galaxy A80 vine cu o camera rotativa de tip pop-up, atat pentru spate cat si pentru fata. Camera are 48 de megapixeli pe senzorul principal, cu diafragma f/2.0 in prim plan. Avem de asemenea un senzor ultra panoramic de 8 megapixeli cu camp de vedere de 123 de grade si un senzor de adancime TOF 3D pentru Live Focus.

Galaxy A80 dispune si de un scanner de amprente in-display, iar ecranul sau este de tip bezel-less. Acest model de telefon isi alimenteaza bateria la parametrii cei mai inalti, device-ul beneficiind de incarcare rapida de 25W. Acumulatorul are, in plus, o capacitate suficient de mare: 3.700 de miliamperi. Galaxy A80 ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie cu interfata Samsung One UI deasupra. La capitolul conectivitate, device-ul include VoLTE, Dual SIM, port USB de tip C, tehnologie bluetooth 5.0 precum si alte optiuni standard.

Conform presei din India, noul model Samsung Galaxy A80 va fi disponibil pe culori precum alb, negru si auriu.

Terminalul va putea fi achizitionat si in Romania. Pe piata noastra gasesti deja disponibile modelele Samsung Galaxy A70, Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A40 si Samsung Galaxy A60. Detalii despre toate aceste telefoane ai pe blogul CatMobile.