Stiri

Specificatii Samsung Galaxy A71, detalii oficiale, pareri si pret. Tot ceea ce trebuie sa stii despre noul model

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Samsung Galaxy A71 face parte din noul proiect pentru segmentul mid-range al companiei Samsung Electronics. Device-ul a primit in ultimele ore cateva randari oficiale, prilej si pentru noi sa aruncam o privire peste specificatiile sale tehnice. Mai jos, tot ceea ce trebuie sa stii despre noul model Samsung Galaxy A71.

Specificatii tehnice si detalii oficiale Samsung Galaxy A71

Nu mai departe de zilele trecute, au iesit la suprafata detalii importante despre modelul Samsung Galaxy A51, un device cu ecran Super AMOLED si sistm quad cameras. Acum, la suprafata au iesit detalii oficiale si importante despre modelul Samsung Galaxy A71, care face parte din aceeasi gama. La fel ca si fratele sau mai mic, Samsung Galaxy A71 are un sistem quad-cameras si vine cu un ecran superb, care in partea de sus are deja celebra „punch hole”. Pe partea din spate, sistemul de camere aduce aminte de modelul iPhone din acest an, cu diferenta ca senzorii nu ies atat de clar si de mult in evidenta.

Conform primelor randari oficiale, design-ul modelului Samsung Galaxy A71 este aproape similar cu cel al modelului Samsung Galaxy A51. Ceea ce vine cumva firesc, tinand cont ca vorbim despre doua terminale din aceeasi gama. Spre deosebire de modelul mai putin potent al gamei, Samsung Galaxy A71 are margini ceva mai subtiri, un aspect care contribuie la partea estetica a device-ului.

Alege si tu Telefon mobil Samsung Galaxy A71, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Silver si bucura-te de un smartphone pe placul tau.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, Samsung Galaxy A71 se pare ca va veni gata echipat cu un ecran de 6.7-inch in diagonala, ecran de tip Super AMOLED. Din pacate, pentru moment nu se cunoaste cu exactitate si rezolutia acestui ecran, dar indraznim sa credem ca este vorba despre un panel cu rezolutie Full HD+. Randarile oficiale legate de acest model de telefon subliniaza prezenta sistemului cu patru camere foto de pe spate.

Acest modul este gazduit de un format rectangular, iar senzorii sunt plasati in forma de „L”. Nu exista momentan detalii concrete despre rezolutiile camerelor foto, dar din asteptarile presei de specialitate ne putem da seama la ce sa ne asteptam de la Samsung. Teoretic, camera de pe spatele modelului Samsung Galaxy A71 va asigura o combinatie interesanta cu un senzor principal de 48 de megapixeli si alti doi senzori de cate 12 megapixeli fiecare. Unul dintre senzori este wide-angle, iar celalalt telephoto. Va exista de asemenea un Time of Flight sensor. De remarcat ca Samsung Galaxy A71 va avea o camera frontala de tip in-screen, similara cu cea de pe Galaxy Note 10 si Galaxy Note 10 + ceea ce cu siguranta suna extrem de atractiv pentru un device din zona mid-range.

Mai mult decat atat, Samsung a confirmat deja prezenta unui procesor puternic pe acest telefon. Zvonurile anunta un chipset de tip Snapdragon de la Qualcomm cuplat cu o memorie RAM de 8GB. Capacitatea de stocare a datelor ajunge la 128GB in versiunea de baza. Exista si alte zvonuri care sustin ca Samsung Galaxy A71 va fi purtat spre performanta de un procesor Exynos 980 dezvoltat chiar de Samsung, urmand a beneficia si de suport 5G.

In afara de toate aceste detalii, de la Samsung Galaxy A71 trebuie sa ne asteptam la o autonomie buna, tinand cont ca va avea la bord o baterie mare, cu capacitate de 4.500 de miliamperi. Modelul va rula din fabrica Android 10, noul sistem de operare de la Google, peste care producatorul isi aplica interfata dezvoltata in house, One UI 2.0. Oficial, Samsung a anuntat dimensiunile acestui nou model de telefon. Samsung Galaxy A71 va avea 9.2 milimetri grosime in jurul camerei foto de pe spate, dar grosimea telefonului ajunge de fapt la 7.9 milimetri, ceea ce lasa impresia unui smartphone slim si usor controlabil. Inaltimea sa ajunge la 163.5 milimetri, in timp ce latimea sa ajunge la 76 de milimetri.

Nu exista o confirmare a faptului ca Samsung Galaxy A71 va avea un senzor clasic de amprente, asa ca dupa toate probabilitatile modelul va avea scannerul incorporat in ecran. Un alt detaliu de ultima generatie pe care acest telefon il bifeaza.

Momentan, data de lansare a modelului Samsung Galaxy A71 este necunoscuta. Cu informatii noi despre acest telefon vom reveni si noi in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro pentru cele mai noi informatii despre telefoanele Samsung si comentati in rubrica de comentarii cu privire la modelul Samsung Galaxy A71. Ce impresie va lasa?

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 6 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A71