Stiri

Specificatii Realme 5 si Realme 5 Pro. Cat vor costa cele doua terminale

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Realme 5 si Realme 5 Pro vor fi lansate oficial pe 20 august, iar specificatiile lor tehnice au iesit deja la suprafata. Site-ul Flipkart dezvaluie deja configuratia celor doua modele pe care le pregateste compania desprinsa din OPPO.

Realme 5 si Realme 5 Pro vor avea un sistem quad camera, exact asa cum anunta CEO-ul Realme India, Madhav Sheth.

Specificatii tehnice Realme 5 si Realme 5 Pro. Cat vor costa cele doua terminale

Conform celor de la Flipkart, modelul Realme 5 Pro va avea un senzor de imagine de 48 de megapixeli pe spate, model Sony IMX586. De altfel, cele doua terminale Realme 5 si Realme 5 Pro vor avea un sistem quad camera, inclusiv acest senzor spectaculos dezvolat de Sony.

Modelul 5 Pro de la Realme vine si cu lentile la 119 grade pe langa super focus-ul de 4cm. Device-ul va fi echipat cu tehnologie de incarcare rapida VOOC Flash Charge 3.0 si, se spune, ca se va incarca la 55% in aproximativ 30 de minute.

Listarea de pe site-ul Flipkart sustine ca Realme 5 si Realme 5 Pro vor avea la bord procesoare Snapdragon de la Qualcomm. Cel mai probabil vorbim despre procesoare din zona mid-range.

Pe de alta parte, modelul standard Realme 5 va beneficia de un senzor principal cu dimensiunea pixelului de 1.25 microni plus apertura f/1.8. Acelasi model este echipat cu o baterie impresionanta de 5.000 de miliamperi, iar listarea sugereaza ca vorbim despre cel mai bun procesor din acest segment de piata. Se asteapta ca ambele modele, Realme 5 si Realme 5 Pro, sa vina cu procesorul Snapdragon 665 SoC la bord, mai ales daca tinem cont de ceea ce sustin si cei de la GeekBench. Snapdragon 665 este primul chipset din seria 600 a producatorului dupa super popularul Snapdragon 660, unul dintre cele mai bune procesoare mid-range pe care le-am vazut in ultimii ani. Noul procesor are un design octa-core cu doua nuclee la 2.0 Ghz Kryo 260 si alte sase nuclee la 1.8 Ghz Kryo 260.

Snapdragon 665 este fabricat pe un proces tehnologic FinFET de 11 nanometri, si cuplat cu placa video Adreno 610 GPU. Beneficiaza de modemul Snapdragon X12 LTE si de tehnologia de incarcare rapida Qualcomm Quick Charge 3.0.

Din primele informatii cele doua modele de telefoane vor costa undeva spre 600 de lei. Speram ca ele sa ajunga si in Romania, pentru ca la aceasta suma de bani, sunt destul de promitatoare.

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Realme
Product Name
Realme 5 si Realme 5 Pro