Stiri

Avem primele specificatii posibile pentru Sony Xperia XZ3

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Sony Xperia XZ2 este cel mai recent flagship lansat de producatorul japonez si asteapta inca sa devina disponibil la nivel global in perioada urmatoare. Pana se va intampla asta, ne delectam cu primele zvonuri legate de succesorul sau, chiar daca probabil e inca mult prea devreme sa discutam despre proiectul Sony Xperia XZ3.

Primele informatii si specificatii Sony Xperia XZ3

Tinand cont ca Sony cauta sa-si multumeasca fanii prin lansarea unui flagship o data la sase luni, se zvoneste ca noul Sony Xperia XZ3 ar urma sa fie lansat in vara.

Smartphone-ul primeste deja cateva randari din partea presei nipone, iar speculatiile incep sa-si faca simtita prezenta.

Se pare ca viitorul Sony Xperia XZ3 va utiliza acelasi sistem de camere duale pe spate precum modelul Sony Xperia XZ2 Premium, in timp ce sub capota sa se va ascunde procesorul Snapdragon 845. Acesta din urma este cel mai puternic (inca) chipset pentru telefoanele cu Android in acest an. Iar explicatia pare sa fie destul de simpla: Qualcomm, compania care produce aceste procesoare, nu va lansa in acest an un succesor al modelului Snapdragon 845. Asa ca, la fel ca si Sony, va trebui sa mai asteptam.

Sony Xperia XZ3 (2)

Tot din Japonia vin insa si alte detalii legate de specificatiile pe care ne asteptam sa le vedem la noul Sony Xperia XZ3. Handset-ul va avea o memorie de 6 GB RAM si versiuni de 64 si 128 GB pentru stocarea de date.

Se pare ca ecranul va avea o diagonala de 5.7-inch cu rezolutie Full HD + (2160 x 1080 px) si format 18:9, ceea ce ar reprezenta cu adevarat o surpriza. Smartphone-ul vedeta al verii pentru cei de la Sony, Xperia XZ3 va fi certificat Ip68, adica va primi protectie impotriva apei si prafului.

Una dintre principalele diferente dintre Sony Xperia XZ3 si Sony Xperia XZ2 va fi faptul ca noul device se pare ca va avea dimensiuni mai mici (cu 1 mm mai subtire) si va cantari mai putin (cu 15 grame).

Japonezii se asteapta ca Sony Xperia XZ3 sa aiba 153 mm inaltime, aproximativ 72 mm latime si 10.1 mm grosime. Smartphone-ul va fi sustinut de o baterie de 3.240 de mAh si va primi suport Qualcomm Quick Charge 3.0 (incarcare rapida).

In ceea ce priveste departamentul foto, Sony Xperia XZ3 se va prezenta cu o camera duala de 19+12 megapixeli pe spate si o camera selfie de 19 megapixeli. Varful de gama al Sony va livra o performanta de cel mai inalt nivel si datorita prezentei Android 8.1 Oreo ca sistem de operare.

Aceste informatii culese de pe site-urile de specialitate din Japonia au momentan caracter informativ. Nu exista o confirmare oficiala a acestor specificatii.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes