Stiri

Specificatii Oppo Reno 3 Pro. Unul dintre cele mai subțiri telefoane 5G din lume

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Cei de la Oppo continua sa impresioneze. Dupa ce a ajuns intre cei mai buni producatori din China, compania Oppo cauta sa se alature celor mai noi tendinte, iar viitorul smartphone Oppo Reno 3 Pro are toate sansele sa te cucereasca. Avem si noi detalii despre el, in cele ce urmeaza.

Specificatii Oppo Reno 3 Pro. Unul dintre cele mai subțiri telefoane 5G din lume

Oppo se pregateste de lansarea oficiala a noului Oppo Reno 3 Pro, un device care urmeaza traditia companiei de a crea telefoane cat mai accesibile, cu design superb si din ce in ce mai subtiri.

Noul Oppo Reno 3 Pro are o grosime de doar 7.7 milimetri, asta daca nu includem in calcule si obiectivul. Conform celor de la Engadget, Oppo Reno 3 Pro are toate sansele sa devina unul dintre cele mai subtiri telefoane 5G din lume, ba chiar poate cel mai subtire din segmentul sau de pret.

Conform lui Brian Shen, noul Oppo Reno 3 Pro va avea un ecran curbat din sticla, pe fata, dar si pe spate, si nu va avea practic margini in zonele laterale. Un device atat de subtire are sanse mici sa nu includa o camera de tip pop-up, una dintre faimoasele caracteristici ale companiei Oppo, care se poate considera unul dintre pionerii acestei idei. Cu toate acestea, exista informatii ca noul Oppo Reno 3 Pro ar putea avea totusi camera foto frontala incorporata in deja celebrele (si mult mai modernele) punch-holu-uri. (gauri in ecran).

Adica, ceva in genul Samsung Galaxy S10, daca va suna mai familiar. Totodata, noul Oppo Reno 3 Pro s-ar putea sa aiba si o configuratie „mai de baza” a camerei posterioare decat am vazut noi pana acum pe telefoanele lansate mult mai recent de producator. In schimb, scannerul de amprente ar putea fi inclus in ecran.

Dincolo de toate aceste speculatii, Oppo Reno 3 Pro se poate transforma intr-un device destul de dezirabil, mai ales pentru ca are un design extrem de atractiv si va avea probabil un pret bun pentru configuratia pe care o ofera. El ar putea ajunge in Europa prin intermediul parteneriatelor pe care Oppo le-a incheiat recent cu EE si Swiscomm, dar ne-ar placea sa il vedem si pe tarabele din Romania. Nu exista momentan informatii despre pretul sau disponibilitatea modelului Oppo Reno 3 Pro.

Etichete:

Oppo Reno 3 Pro
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo Reno 3 Pro