Stiri

Specificatii OPPO Find X » ecran bezel-less, design unic si raport ecran-corp de 90%

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Specificatii OPPO Find X »» OPPO va introduce noul sau flagship, OPPO Find X, la Paris, in cateva zile. Pe 11 iunie 2018, compania din China a confirmat lansarea oficiala a acestui device, care se anunta a fi unul spectaculos. OPPO sustine ca Find X va incopora tehnologii noi, pe care compania le-a anuntat in ultima perioada.

Totodata, OPPO Find X este considerat de producatorul chinez o borna importanta in palmaresul sau si telefonul care va ajuta compania sa defineasca urmatoarele generatii de telefoane OPPO.

Specificatii OPPO Find X: noutati importante si revolutionare

In presa chineza au inceput deja sa circule zvonuri cu privire la noile specificatii OPPO Find X. Pana astazi, o mare parte dintre ele au inceput deja sa fie confirmata. Noul flagship va avea camere foto duale cu zoom optic 5x, tehnologie introdusa in premiera de OPPO la Mobile World Congress 2017.

5x Zoom Optic OPPO Find X

Aceasta tehnologie va include un modul care foloseste o structura periscopica pentru a oferi calitate chiar si la 90 de grade. Producatorul sustine ca modulul dual camera 5x are o grosime de doar 5.7 milimetri, adica ar fi cu 10% mai subtire decat traditionala structura 2X optical zoom.

Printre cele mai noi specificatii OPPO Find X este inclusa si noua tehnologie Super VOOC Flash Charge. Bazata pe un nou algoritm in ceea ce priveste voltajul, aceasta va permite unui telefon cu baterie de 2.500 de miliamperi sa o incarce complet in 15 minute.

OPPO Find X Super VOOC

OPPO Find X Super VOOC

O certificare recenta din China (3C) demonstreaza ca OPPO Find X va avea totusi aceeasi tehnologie ca si telefoanele recent lansate, OPPO R15 sau OPPO F7.

La inceputul lunii iunie, producatorul din China a anuntat un program bazat pe tehnologia 5G in parteneriat cu Qualcomm, iar presa chineza noteaza ca OPPO va deveni unul dintre primii producatori din lume care vor lansa telefoane cu aceasta tehnologie la anul. Intre noile specificatii OPPO Find X vehiculate de mediile scrise si online de la Shenzhen includem si ecranul bezel-less AMOLED, cu rezolutie Full HD+ si diagonala de 6.3-inch.

OPPO Find X

OPPO Find X

OPPO Find X va avea procesor Snapdragon 845 (cel mai puternic procesor pentru un telefon Android) tactat la o viteza maxima de 2.8 Ghz. Capacitatea de stocare nativa va fi de 128 GB, iar memoria RAM de 8 Gb. Se asteapta ca Find X sa ruleze din fabrica Android 8.1 Oreo cu interfata ColorOS a producatorului. Dual-SIM-ul va impresiona in sectorul foto, prin camera sa frontala, dedicata selfie-urilor, care va avea un senzor extrem de puternic de 25 megapixeli. Camera principala va fi duala, si se va baza pe doi senzori de 16, respectiv 2 megapixeli. Acumulatorul noului flagship al companiei va avea o capacitate de 3.645 miliamperi si va fi echipat, asa cum spuneam, cu tehnologie de incarcare rapida VOOC Fast Charging.

In plus, OPPO Find X se va bucura de un design unic, iar raportul dintre ecran si corp va ajunge la 90%. Mai jos, o imagine care tradeaza caracterul aproape unic al design-ului pe care il pregateste OPPO pe Find X.

OPPO Find X design

OPPO Find X design unic

Tragem linie si va prezentam noile specificatii OPPO Find X conform informatiilor prezentate de GizmoChina si GSMArena:

✔️- Ecran bezel-less, 6.3″, rezolutie Full HD+, tehnologie AMOLED, format 19:9, sticla curbata
✔️- Procesor Snapdragon 845, 10 nm, viteza 2.8 Ghz
✔️- Placa video Adreno 630 GPU
✔️- 8GB RAM
✔️- 128 GB stocare de date
✔️- Android 8.1 Oreo cu ColorOS
✔️- Camera frontala de 25 MP
✔️- Camera principala duala 16MP+2MP
✔️- Senzor de amprente
✔️- Dual 4G VoLTE, WiFi 802.11ac (2.4GHz/5GHz), Bluetooth 5 LE, GPS, USB Type-C
✔️- 9.4 milimetri grosime
✔️- 186 grame
✔️- 156.7 milimetri inaltime
✔️- 3.645 baterie cu tehnologie de incarcare rapida VOOC

Probabil ca vom avea toate detaliile necesare despre Find X in zilele urmatoare si speram ca, in buna traditie a companiei, telefonul va avea si un pret echilibrat. Vom completa aceste specificatii OPPO Find X pe masura ce vom afla noutati despre noul flagship pe care il pregateste producatorul chinez.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 7 votes