Stiri

CONFIRMAT | Specificatii tehnice OPPO F9 Pro

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Compania OPPO este aproape de lansarea unui succesor pentru modelul Oppo F7. Asa cum anticipam si noi saptamanile trecute pe blog, Oppo va oficializa in scurt timp modelul de telefon OPPO F9 Pro.

Producatorul a confirmat acum specificatiile device-ului in Vietnam, dar telefonul va fi lansat oficial in India, o piata pe care OPPO o vizeaza cu precadere prin telefoanele sale mid-range.

Specificatii OPPO F9 Pro

Noul model va avea la bord un ecran cu „decupaj” foarte elegant, in stil iPhone X. Denumit Teardrop, panoul va avea tehnologie 19:9 si rezolutie Full HD+ adica 2280 x 1080 pixeli. Impunatoarea sa diagonala atinge 6.3-inch.

OPPO F9 Pro va fi motorizat de noul procesor Helio P60 de la Mediatek, un chipset construit pe un proces de 12 nanometri, cu patru nuclee Cortex A72 de 2Ghz si alte patru nuclee Cortex A53 de 2 Ghz la bord. Acceleratorul grafic va fi un model ARM Mali-G72 MP3 GPU.

OPPO F9 Pro (2)

Noul OPPO F9 Pro

La aceasta platforma, OPPO adauga 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date in versiunea standard, dar si 6GB RAM si 128 GB pentru stocarea de date in versiunea mai puternica. Ambele versiuni ale OPPO F9 Pro vor avea posibilitatea extinderii memoriei native la 256GB via microSD.

Dual-SIM-ul va rula din fabrica Android 8.1 Oreo, peste care producatorul va aplica interfata ColorOS versiunea 5.2. De pe OPPO F9 Pro nu vor lipsit mufa pentru casti, pentru pasionatii de muzica, si nici senzorul clasic de amprente. Nu avem camera duala pe fata, dar rezolutia de 25 de megapixeli cu deschidere f/2.20 pe un senzor Sony IMX576 suna extrem de promitator. In plus, camera selfie permite accesul la optiuni de inteligenta artificiala.

Pe spate in schimb, OPPO F9 Pro va avea un modul foto dual, cu doi senzori de 16, respectiv 2 megapixeli, deschidere f/1.85 si blitz.

OPPO F9 Pro

La toata aceasta configuratie se adauga o baterie de 3.500 de miliamperi, care va primi suportul important al tehnologiei de incarcare rapida VOOC Flash. Optiunile de conectivitate de pe OPPO F9 Pro sunt interesante si atrag atentia: vom avea suport 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4Ghz + 5Ghz), tehnologie bluetooth v4.2 si GPS.

OPPO F9 Pro pret

Modelul F9 Pro va avea doar 7.9 milimetri grosime, confirmandu-ne atentia pe care producatorul o acorda acestor detalii legate de design. El va fi disponibil pe culori precum Rosu, albastru si mov.

Teoretic, din primele informatii disponibile, OPPO F9 Pro va costa 342 de dolari, echivalentul a 1400 de lei la data redactarii acestui articol, cu aproximatie.

O oferta interesanta, care speram noi sa ajungem si in Europa. Oppo isi continua munca pe sectorul mid-range si face o treaba mai mult decat decenta. Viitorul OPPO F9 Pro, care pare un selfie-focused smartphone, are destule sanse sa lase o impresie foarte buna pe piata.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 4 votes
Brand Name
OPPO
Product Name
OPPO F9 Pro